XBLOG logo @2x

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟ συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 86-69

Με διαφορά 17 πόντων, ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής σε περίπατο, συντρίβοντας τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με σκορ 86-69! Επίθεση και άμυνα δούλεψαν “ρολόι” για τους πράσινους, σε αντίθεση με την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη που δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει πλέον με 13 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, μαζί με Ολυμπιακό, Άρη και Πανελλήνιο, ενώ η διαφορά 17 πόντων στο “ντέρμπι” θα βοηθήσει τους πράσινους σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους ερυθρόλευκους στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πάμε μία γρήγορη βόλτα σε μερικά γνωστά αθλητικά sites, να δούμε τι γράφουν για το “ντέρμπι”…

  • Sport.gr: Κορυφή και… προίκα 17 πόντων
    Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν πιο παθιασμένη για τη νίκη και καλύτερη από τους “ερυθρόλευκους”, που ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν τη συγκέντρωσή τους και τον αγωνιστικό τους προσανατολισμό. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 86-69 και ανέκτησε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ασφαλώς, η διαφορά των 17 πόντων αποτελεί… προίκα ενόψει της αναμέτρησης του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ και σε περίπτωση που στο τέλος της περιόδου οι δύο ομάδες ισοβαθμίσουν.
  • Sportdog.gr: Ρεσιτάλ!
    Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, σε μια από τις ωραιότερες βραδιές του, έδωσε… ρεσιτάλ ρυθμού, ευστοχίας και ομορφιάς, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού με 86-69. «Πρώτο βιολί» στην ομάδα-ορχήστρα του Ομπράντοβιτς ήταν ο Νίκολα Πέκοβιτς, που κυριάρχησε στη ρακέτα και ήταν ασταμάτητος, πετυχαίνοντας 21 πόντους με 9/9 δίποντα. Ο Ολυμπιακός, που είχε μοναδικό διασωθέντα τον Χαλπερίν με 20 πόντους και 4/4 τρίποντα, πάλεψε στο ξεκίνημα, αλλά υπετάγη σε έναν αντίπαλο που φάνηκε πολύ καλύτερος.
  • Sportaction.gr: Πράσινο αφεντικό
    Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως έχει ακόμα το πάνω χέρι στο ελληνικό μπάσκετ. Σε μία αναμέτρηση όπου οι ερυθρόλευκοι έμοιαζαν ικανοί να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των πρασίνων περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι παίκτες του ΖέλικοΟμπράντοβιτς, πήραν πολύ εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα με 86-69, καθώς η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, δε φάνηκε ικανή σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τους γηπεδούχους.
  • Sport24.gr: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 86-69
    Ένας Παναθηναϊκός από τα -όχι και τόσο- παλιά, ένας Ολυμπιακός που δεν είχε σχέση με τα καινούρια και ένα ματς που είχε δύο αποτελέσματα για τους ερυθρόλευκους (νίκη και ήττα με μικρή διαφορά), αλλά δεν τους άφησαν ούτε ένα, έστω για δείγμα, επικρατώντας με διαφορά 17 πόντων (86-69). Πριν τον αγώνα είχαμε τις γνώριμες, ελληνικές καταστάσεις. Μπουκάλια, καφέδες, φωτοβολίδες και κάθε λογής αντικείμενο έπεσε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, οπότε είχαμε μια μικρή καθυστέρηση, αλλά σιγά το πρόβλημα. Έχουμε συνηθίσει.

[photo via sport24.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.