XBLOG logo @2x

Μεταχειρισμένα κινητά: Τι να προσέξετε πριν την αγορά

Πριν από λίγες μέρες διάβασα στο techblog.gr το post του tasosvel, ο οποίος έγραψε τον δεκάλογο του καλού αγοραστή. Γνωρίζοντας τον Τάσο και προσωπικά ξέρω ότι αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισα κυριολεκτικά όμως, αφού μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να αλλάξει ακόμα και δέκα κινητά!

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό post.

Εγώ από τη μεριά μου θα ήθελα να προσθέσω τον αντίλογο: Γιατί δηλαδή δεν έχω αγοράσει ποτέ μου μεταχειρισμένο κινητό. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι θέλω να ευχαριστιέμαι το κάθε κινητό που αγοράζω για αρκετό καιρό, να αξιοποιώ στο έπακρο τις δυνατότητές του και όταν πλέον δε με καλύπτει να ψάξω για τον αντικαταστάτη του.

Δεύτερος λόγος είναι ότι πιστεύω ότι αλλάζοντας αρκετές συσκευές μέσα στο χρόνο οικονομικά το πιθανότερο είναι να “μπείτε μέσα”, αφού μπορεί η μεταχειρισμένη συσκευή να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να μην είχες εντοπίσει πριν την αγοράσεις και να μην καλύπτεται από την εγγύηση η x βλάβη. Γνωρίζω συγγενικό μου πρόσωπο που αγόρασε μερικά μεταχειρισμένα κινητά τα τελευταία χρόνια και μόνο ένα του βγήκε καλό. Γι΄ αυτό σκεφτείτε και τα θετικά και τα αρνητικά πριν αποφασίσετε να αγοράσετε μεταχειρισμένη συσκευή.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.