XBLOG logo @2x

Μερικές από τις χειρότερες ταινίες… Ever!

Είναι εύκολο να θυμηθούμε ταινίες που μας άρεσαν και να τις προτείνουμε, όπως επίσης και εκείνες που, ακόμη και αν δεν τις λατρέψαμε, οφείλουμε να παραδεχτούμε την επιτυχία τους. Από την Σιωπή των Αμνών και το Psycho μέχρι το Fight Club και το Million Dollar Baby, εκατοντάδες ταινίες που μας θυμίζουν γιατί είμαστε ευγνώμονες για την ύπαρξη του κινηματογράφου. Και από την άλλη ταινίες που δεν πρέπει να δείτε για κανένα – πιστέψτε με – λόγο.

Ευτυχώς κάποια άλλα… θύματα το έκαναν για χάρη σας και έτσι, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών:

  1. Glitter: Λες και δεν ήταν αρκετό να ακούμε την Mariah Carey να τραγουδάει, έπρεπε να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία!
  2. Son of the Mask: Ήταν βέβαιο πως χωρίς τον Jim Carey θα ήταν χειρότερο, κανείς όμως δεν φανταζόταν πόσο!
  3. The Hottie & the Nottie: Αναμφισβήτητα υπάρχουν πιο ενδιαφέρουσες “ταινίες” της Paris Hilton…
  4. Disaster Movie: Ο τίτλος της ταινίας μιλάει από μόνος του…
  5. The Glimmer Man: Αν και θα σας πρότεινα να αποφεύγετε κάθε ταινία του Steven Seagal, αυτή λέγεται πως είναι η χειρότερη!
  6. I Know Who Killed Me: Η βραβευμένη και με “Χρυσό Βατόμουρο” για το έτος 2007 ταινία της Λίντσεϊ Λόχαν.
  7. Leonard Part 6: Με πρωταγωνιστή τον Bill Cosby συγκέντρωσε αρκετές ψήφους, αν και για να έφτασε μέχρι το “6” υπήρξαν και φανατικοί.
  8. Wild Wild West: Εντάξει, δεν γεννήθηκαν όλοι οι ηθοποιοί με ένστικτο, κάποιοι το αποκτούν στην πορεία και ο Will Smith είναι ένας από αυτούς.
  9. Troy: Τελικά είμαστε πολύ ελαστικοί στην διαστρέβλωση της “ιστορικής” αλήθειας!
  10. American Psycho 2: All American Girl: Γενικά προσοχή στα θρίλερ, δεν είναι απίθανο να σας τρομάξουν για λάθος λόγους…

Προς παρηγοριά των δημιουργών των συκγεκριμένων ταινιών, δεν είναι μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι που θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί δια παντός το δικαίωμα να γυρίζουν ταινίες, προς το παρόν όμως κυκλοφορούν ελεύθερες στα video club της γειτονιάς σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.