XBLOG logo @2x

Μήνυση κατά του διαχειριστή του blogme.gr

Ρε δε πάμε καλά, ρεεεεεεε! Έχουμε ξεφύγει εντελώς! Τι άλλο θα δούμε! Πριν λίγο έκανα το τελευταίο μου μάθημα οδήγησης (αύριο δίνω) και τώρα μπήκα στο monitor και έμεινα άφωνος! Βλέπω το παραπάνω banner (by magicasland) και λέω “τι συνέβη”.. Πατάω το link και βλέπω τα άρθα που έχουν γραφτεί για το θέμα: Δημόσιο πρόσωπο μήνυσε τον διαχειριστή του blogme.gr!

Τι συνέβη (όπως τα γράφει ο ίδιος): Προσφάτως, δημόσιο πρόσωπο μήνυσε το Blogme.gr για δυσφήμιση και άσεμνο σατυρικό περιεχόμενο. Το πρόσωπο αυτό σατιριζόταν μέσα από τις σελίδες κάποιου άλλου blog, το οποίο ήταν καταχωρημένο στο directory του Blogme και στις υπηρεσίες ροής RSS. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ακολούθησαν: διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία.

Όσο απίστευτο και εξωφρενικό ακούγεται συνέβη! Δηλαδή αν εσείς για παράδειγμα κάνοντας search στη Google βρείτε αρνητικά σχόλια σε σελίδες που έχουν καταχωρηθεί στα datacenters της Google, τραβάτε να κάνετε μήνυση στη Google! Ρε σεις πάμε καλά; Τι άλλο θα ακούσουμε;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.