XBLOG logo @2x

Μάλια Κρήτης: Η ξέφρενη διασκέδαση και τα ερωτικά έκτροπα συνεχίζονται

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στα Μάλια της Κρήτης η ξέφρενη διασκέδαση και τα ερωτικά έκτροπα, κυρίως από Βρετανούς νεαρούς τουρίστες, οι οποίοι όπως λένε περνάνε τέλεια, αφού καταναλώνουν φθηνά ποτά (αλλά αμφίβολης ποιότητας) και απολαμβάνουν το σεξ με διαφορετικούς συντρόφους κάθε μέρα και νύχτα!

Αυτή η κατάσταση από τη μία είναι καλή για τους ιδιοκτήτες των μπαρ της περιοχής, που βλέπουν τις τσέπες τους να γεμίζουν καθημερινά με πολλά ευρώ, κακή όμως για τους κατοίκους που αντικρίζουν ένα αισχρό θέαμα.

Δεν είναι λίγοι και οι “βιασμοί” που έχουν καταγγείλει κάποιες τουρίστριες, οι οποίες πρώτα προχωρούν σε σεξουαλική επαφή με κάποιον κι έπειτα πάνε στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλουν ότι βιάστηκαν. Φυσικά στη συνέχεια, όταν περνούν απο ιατροδικαστή, δεν επιβεβαιώνεται ο “βιασμός”. Χρυσές δουλειές κάνουν επίσης και τα φαρμακεία, αφού, όπως δηλώνουν οι φαρμακοποιοί, το “χάπι της επόμενης μέρες” είναι αυτό που πωλείται περισσότερο στα καταστήματά τους.

Κατά τη γνώμη μου, για αυτή τη κατάσταση, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό τουριστικοί πράκτορες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που υπόσχονται διασκέδαση χωρίς όρια στους νεαρούς Βρετανούς, σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές. Κάπου πήρε το αυτί μου πριν από λίγες μέρες ότι με 10-20 ευρώ τους αφήνουν να πιουν δέκα τεκίλες.

Δε θέλω να φανταστώ τι “κεφάλι” κάνουν μετά από αυτά τα ποτά…

[Photos by malia.co.uk]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.