XBLOG logo @2x

Λονδίνο: Ελκυστικός πασχαλινός προορισμός

Η ιδιαίτερα ευνοϊκή ισοτιμία στερλίνας / ευρώ, προς όφελος του ευρώ, επηρεάζει αποφασιστικά αρκετούς Έλληνες στο να συνδυάσουν τις διακοπές του Πάσχα με μια επίσκεψη στο Λονδίνο.

Παράλληλα, η τιμή για το εισιτήριο απλής μετάβασης με την British Airways από την Αθήνα που ξεκινά από 110 ευρώ, και από τη Θεσσαλονίκη που ξεκινά από 72 ευρώ, συντελεί στο να καθιστά την βρετανική πρωτεύουσα ελκυστικό προορισμό για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του Πάσχα των Καθολικών, οι αφίξεις Ευρωπαίων επιβατών στο Λονδίνο παρουσίασαν αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι.

Η βρετανική τουριστική βιομηχανία διαπιστώνει αυξημένη ζήτηση από όλη την Ευρώπη, καθώς οι επισκέπτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν την παραμονή τους στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας σε τιμές κατά 20% περίπου χαμηλότερες απ΄ότι πριν από 2 μόλις μήνες!

Παράλληλα, το νέο «σπίτι» της British Airways στο Heathrow, το Terminal 5, αποτελεί έναν αυτόνομο «προορισμό» για τους ταξιδιώτες, με τα καταστήματα, τα επώνυμα brands και τα εστιατόρια που φιλοξενεί. Επιπλέον, οι επιβάτες δεν συναντούν ουρές κατά το check-in, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων είναι υποδειγματική και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών είναι ο ελάχιστος.

[photo by Irish Typepad]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.