XBLOG logo @2x

Λάκης Λαζόπουλος: Συνεχίζει στον Alpha

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Alpha η ανανέωση της συνεργασίας του Λάκη Λαζόπουλου με το κανάλι, όπου θα συνεχίσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», συνεισφέροντας παράλληλα και σε άλλα προγράμματα του ψυχαγωγικού τομέα. Το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού δεν αναφέρει για πόσα χρόνια ανανεώθηκε η συνεργασία, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Λάκης ανανέωσε για 3 χρόνια, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα… στήνει το «Τσαντίρι» και τα τρία αυτά χρόνια.

Η ανακοίνωση του Alpha

Ο Alpha, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας του με τον Λάκη Λαζόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη και δημιουργό, μια μοναδική και πολυαγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα συνεχίσει στον Alpha την παρουσίαση της επιτυχημένης του εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ο απόλυτος νικητής του prime time, Λάκης Λαζόπουλος, κατέγραψε και φέτος ένα εκπληκτικό συνολικό ποσοστό τηλεθέασης.

Μοναδικός συνδυασμός σάτιρας, χιούμορ, φιλοσοφίας και αμεσότητας, ο Λαζόπουλος αναδείχθηκε ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του prime time πανελλαδικά, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατών κάθε εβδομάδα. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» παραμένει σημείο αναφοράς για το πρόγραμμα του Alpha και θα εξακολουθήσει να αιχμαλωτίζει την καρδιά και το μυαλό του τηλεοπτικού κοινού αναδεικνύοντας και σχολιάζοντας με οξύτητα και χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με το δημιουργικό του πνεύμα, το ταλέντο και τις ιδέες του, θα συνεισφέρει και σε άλλα προγράμματα του ψυχαγωγικού τομέα στον Alpha. Η συμφωνία ανάμεσα στον Alpha και τον ταλαντούχο δημιουργό υπογράφηκε μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.