XBLOG logo @2x

Κώστας Καραμανλής: “Οι κουκουλοφόροι συντονίζονται μέσω blogs και SMS”

Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και πρέπει να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από αυτόν.

Εμπρός, ας οργανωθούμε, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, δηλαδή blogs και SMS, μπας και τον στείλουμε σπίτι του μια ώρα αρχύτερα!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είπε χθες στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δημόσια Ασφάλεια!

Ακολουθεί copy-paste το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του, από το επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας:

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε διάσπαρτες επιθέσεις κουκουλοφόρων. Σε αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις, πολιτικά γραφεία. Στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά συντονισμού. Οι δράστες αξιοποιούν, για το σκοπό αυτό, σύγχρονες τεχνολογίες (blogs και SMS).

Χρησιμοποιούν διάφορα μέσα (κουκούλες ή κράνη) για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Συνδέονται, πολλές φορές, με κοινούς εγκληματίες. Αποδεικνύεται -προκύπτει αυτό και από τις συλλήψεις- ότι οι εξτρεμιστικές δράσεις και το κοινό έγκλημα αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία».

Οι πολίτες απαιτούν να μπει φραγμός στη βία και την παρανομία. Και αυτό να ισχύει παντού: Από τους δρόμους των πόλεων έως το σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Από τους χώρους της επαγγελματικής, επιχειρηματικής δραστηριότητας έως την κάθε λογής περιουσία των συμπολιτών μας.

Κώστα, οι πολίτες απαιτούν να απαλλαγούν και από κυβερνώντες σαν εσένα, που είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Καταρχήν, Κώστα μου, διάβασες σε κανένα blog να γράφουν “την τάδε ώρα και μέρα θα χτυπήσουμε στο συγκεκριμένο γραφείο πολιτικού”; Γιατί, αν Κώστα μου, γίνονται αυτά, τότε η αστυνομία θα έπρεπε να είχε προλάβει τέτοιες επιθέσεις και όχι να φτάνει πάντα κατόπιν εορτής.

Επίσης, Κώστα μου, από πότε τα blogs και τα SMS είναι “σύγχρονη τεχνολογία”; Έλεος, δηλαδή, σύγχρονη τεχνολογία τα SMS; Πότε ανακάλυψες, Κώστα μου, τα blogs και τα SMS;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.