XBLOG logo @2x

Κούγιας – Βατίδου σε νέες περιπέτειες

Τις τελευταίες εβδομάδες έλεγα όλο πώς και φέτος δε με έπιασε ακόμη καμιά ίωση, ενώ αρκετοί γνωστοί πέρασαν 4-5 μέρες στο κρεβάτι εξαιτίας πυρετού κλπ… Συν ότι κινούμαι καθημερινά με τρένα και λεωφορεία, όπου μέσα σε τόσα άτομα στάνταρ κάποιοι θα είναι λίγο-πολύ άρρωστοι. Χθες τελικά ανέβασα κι εγώ πυρετό και κρεβατώθηκα.

Έτσι από χθες βράδυ αναγκαστικά έβλεπα τηλεόραση. Διάβασα και μερικές εφημερίδες, σέρφαρα και λίγο από το κινητό, αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν είχα όρεξη να κάτσω στον υπολογιστή. Να σας πω ποιο ήταν το θέμα που μονοπώλησε τα χθεσινοβραδινά δελτία ειδήσεων, αλλά και τα πρωινάδικα σήμερα;

Οι νέες περιπέτειες του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου. Τι έγινε, πού έγινε, πώς έγινε, πού βρίσκονται τα παιδιά, πόσα ζητάει η Βατίδου για διατροφή, τι υποστηρίζει ο Κούγιας, πώς χτύπησε, ποιος τον χτύπησε, πληρώνει τους λογαριασμούς, έχουν τηλέφωνο στο σπίτι ή όχι και άλλα πολλά ερωτήματα άκουσα χθες και σήμερα.

Έλεος πια. Ειδικά ο Κούγιας σήμερα το πρωί πέρασε από όλα σχεδόν τα πρωινάδικα. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στις μεσημεριανές εκπομπές που ξεκινούν σε λίγο… Πάρτε μια γεύση του τι ειπώθηκε από τις δύο πλευρές στα βίντεο που ακολουθούν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.