XBLOG logo @2x

Κερδίστε web hosting για 1 χρόνο

Αν έχεις δικό σου domain και αυτή την περίοδο σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου blog, site ή forum τότε έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το web hosting για 1 χρόνο στο διαγωνισμό που ξεκίνησε το neolaia.gr σε συνεργασία με την Creta Force! Το πρώτο πακέτο δόθηκε σήμερα, ενώ το δεύτερο και τελευταίο του διαγωνισμού θα δοθεί κάποια στιγμή την 31η Δεκεμβρίου!

Η διαδικασία είναι απλή: Ανεβαίνει ένα post για τον διαγωνισμό στο neolaia.gr όπου υπάρχει κι ένας κωδικός, σας ζητείται να συμπληρώσετε μία φόρμα και ο πρώτος που το κάνει κερδίζει! [θα προτιμούσα βέβαια η διαδικασία να γίνεται με μεγαλύτερη διαφάνεια, πχ να κερδίζει ο πρώτος που θα αφήνει comment στο σχετικό post και όχι να πηγαίνεις σε φόρμα και να συμπληρώνεις στοιχεία κλπ].

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να έχεις ήδη δικό σου domain, ενώ τα χαρακτηριστικά του δωρεάν πακέτου web hosting για 1 χρόνο περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 1 GB, μεταφορά δεδομένων 50 GB (μηνιαίως;), απεριόριστα domains, email accounts και βάσεις δεδομένων, 100% uptime, ημερήσια και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, ενώ ο server βρίσκεται σε datacenter στην Ολλανδία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.