XBLOG logo @2x

Κερδίστε Microsoft Office for Mac 2011! [διαβάστε προσεκτικά για τον τρόπο συμμετοχής!]

Το καινούργιο Microsoft Office for Mac 2011 σας προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον εργασίας το οποίο πλέον είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Το XBLOG.gr έχει στη διάθεσή του ένα Office for Mac 2011 (έκδοση Home & Business, αξίας 253 ευρώ) που μπορεί να γίνει δικό σας! Μπείτε στην κλήρωση τώρα!

Η διάσημη σουίτα παραγωγικότητας για Macintosh προσφέρει νέα και βελτιωμένα εργαλεία που κάνουν απλούστερη τη δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου, καθώς και βελτιώσεις στην ταχύτητα και την ευελιξία, τα οποία θα προσέξετε από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που περιλαμβάνει το Office for Mac 2011.

Εννοείται ότι αυτό το give away απευθύνεται σε χρήστες υπολογιστών Mac ή σε χρήστες PC (Windows ή άλλων λειτουργικών) που σκοπεύουν να περάσουν σε Mac υπολογιστές όμως σύντομα!

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να:

  • Αφήσετε σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας την εμπειρία σας από τη χρήση του Mac υπολογιστή σας, δηλαδή πώς πήρατε την απόφαση να πάρετε Mac, ποιες οι εντυπώσεις σας κλπ! Οι χρήστες PC γράψτε στο σχόλιό σας γιατί σκέφτεστε να πάρετε Mac υπολογιστή!
  • Συμπληρώστε σωστά το όνομα και το email σας, αφού ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email. Προσπαθήστε επίσης να γράψετε με ελληνικούς χαρακτήρες το σχόλιο, αποφεύγοντας τα greeklish!
  • Κάνετε “Like” στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook!

Διαβάστε προσεκτικά! Μην αφήνετε σχόλιο γράφοντας απλά «Τέλειο δώρο!» και τέτοια, διαβάστε προσεκτικά παρακάτω τι πρέπει να γράψετε στο σχόλιό σας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε χρήστες Mac ή σε όσους σκοπεύουν σύντομα να αποκτήσουν υπολογιστή Mac, ακόμη και εσείς που σκοπεύετε να το δωρίσετε σε χρήστες Mac μπορείτε να συμμετάσχετε αλλά γράψτε το στο σχόλιό σας!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2011 – 23:59! Αμέσως μετά θα γίνει κλήρωση on camera και το βίντεο της κλήρωσης θα ανέβει σε νέο post. Ο τυχερός θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής (δεν ξεπερνούν τα 5-10 ευρώ).

Εννοείται ότι διπλές – τριπλές συμμετοχές διαγράφονται άμεσα και δεν παίρνουν μέρος στην κλήρωση! Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Εγγραφείτε στο RSS feed του xblog.gr ή στο newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας post και τους διαγωνισμούς μας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.