XBLOG logo @2x

Κερδίστε free pass για Danza

Το Danza club δίνει πρώτο απ΄ όλους το σύνθημα για τη μαζική επιστροφή στο dance floor. Το γνωστό club του Ψυρρή επιστρέφει ανακαινισμένο, με έντονα χρώματα, δυνατό ήχο αλλά και με τους καλύτερους Έλληνες djs της underground σκηνής. Το opening του club την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ανήκει στον Agent Greg με τους γνωστούς funky και tribal house ρυθμούς του και τον dj I-kie!

Το clubber.gr (site που έχω εγώ με το φιλαράκι μου τον Σωτήρη) σας δίνει τη δυνατότητα στέλνοντας email στο info@clubber.gr με θέμα “Danza” με το ονοματεπώνυμό σας να μπείτε στην κλήρωση από την οποία θα αναδειχτούν 10 τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά free pass για το opening! Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν την Παρασκευή το πρωί.

Επίσης με την ευγενική χορηγία της δισκογραφικής εταιρείας Planetworks ξεκινήσαμε εδώ και 15 μέρες μία σειρά κληρώσεων. Κάθε 15 μέρες δίνουμε 3 cd της Planetworks στους επισκέπτες του clubber.gr. Μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για 3 cd DEE JAY SET IV στέλνοντας email στο info@clubber.gr με το ονοματεπώνυμό σας, ενώ από την Πέμπτη 15/9 μπορείτε να ανανεώσετε τη συμμετοχή σας για να μπείτε στην κλήρωση για 3 cd MYKONOS 6, η οποία θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου. Περισότερα στο www.clubber.gr !!!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.