XBLOG logo @2x

Κερδίστε 3 cd “Sunset and Sunrise 7” !!

Κερδίστε 3 cd Sunset and Sunrise 7Θυμάστε που σας έλεγα πριν από μερικές μέρες για τον πρώτο διαγωνισμό που ετοιμάζω στο JohnKarakatsanis.gr; Ε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μάθετε τι θα κερδίσετε.. Ναι, καλά καταλάβατε βλέποντας την παραπάνω εικόνα, τα δώρα που θα δοθούν στον διαγωνισμό είναι 3 cd Sunset and Sunrise 7 του Αλέξανδρου Χριστόπουλου!

Σχετικά με το Sunset and Sunrise 7 έγραψα στο blog μου προχθές, πρόκειται για την 7η συνέχεια μίας από τις πιο πετυχημένες στο είδος cd συλλογές, ένα μοναδικό soundtrack αφιερωμένο στις δύο πιο όμορφες στιγμές ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα, την ανατολή (sunrise) και τη δύση (sunset)! Το cd κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από την Planetworks, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και το tracklist κάντε κλικ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει ως εξής: Από την Τρίτη 29 Μαϊου μέχρι την Πέμπτη 31 Μαϊου θα βγάλω στο JohnKarakatsanis.gr τρία (3) σχετικά posts με τον διαγωνισμό, ένα (1) post κάθε ημέρα. Ο πρώτος ή η πρώτη που θα αφήσει σχόλιο στο σχετικό post θα κερδίσει από ένα (1) cd Sunset and Sunrise 7! Μετά απλά οι νικητές θα πρέπει να μου στείλουν με email τα στοιχεία τους, προκειμένου να γίνει η αποστολή του δώρου από την Planetworks!

(τονίζω ότι τα στοιχεία που θα μου δώσετε θα δοθούν στην Planetworks μόνο για την αποστολή του cd και δε θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό)

Spread the word για τον διαγωνισμό και μην ξεχάσετε: Τρίτη 29, Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαϊου θα σας δοθούν 3 ευκαιρίες για να κερδίσετε από ένα (1) cd Sunset and Sunrise 7! Επειδή οι περισσότεροι φαντάζομαι ότι δουλεύετε πρωινές ώρες θα προσπαθήσω να βγάλω τα σχετικά posts μετά το μεσημέρι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιο post δε θα βγει και πρωινή ώρα..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.