XBLOG logo @2x

Καυτό video με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Κι εσύ αυτό ψάχνεις στο Google;

Πάω στοίχημα ότι όσα blog/site έχουν έστω και ένα post για την Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα θα δουν μεγάλη, για να μην πω τεράστια, άνοδο στην επισκεψιμότητά τους. Γιατί; Μα γιατί κυκλοφόρησε νέο καυτό βίντεο!

Κάτι πήρε το αυτί μου το πρωί σε μια εκπομπή, καθώς ετοιμαζόμουν να βγω για κάτι δουλειές και είχα ανοίξει την TV να παίζει. Δεν έδωσα σημασία. Επιστρέφοντας όμως στο γραφείο και παρατηρώντας την άνοδο στις επισκέψεις του xblog.gr με τα top keywords στο Google να είναι ό,τι έχει να κάνει με Τζούλια Αλεξανδράτου, έκανα το απαραίτητο googling και κατέληξα εδώ:

Βίντεο-βόμβα με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την πιο… καυτή ξανθιά της Ελλάδας πρόκειται να προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ στη showbiz και όχι μόνο. Οι… πικάντικες ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου διατίθενται -εν αγνοία της όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της- σε ευρεία κυκλοφορία από γνωστή ελληνική εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών! [via]

Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που αποφασίσουμε να στρέψουμε το xblog.gr περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες, το internet, τα new media και λίγο την ψυχαγωγία, διακόπτωντας σε μεγάλο βαθμό τις όποιες δημοσιεύσεις έχουν να κάνουν με lifestyle, αθλητισμό, επικαιρότητα γενικότερα.

Ωστόσο, μιας και τα παλιά post εξακολουθούν να υπάρχουν, και στα οποία περιλαμβάνονται και τα post για Τζούλια Αλεξανδράτου και άλλες celebs, όταν σκάνε τέτοια θέματα στις εκπομπές και στα περιοδικά, ουκ ολίγοι χρήστες του internet στρέφονται στο internet, googlάροντας τα σχετικά ονόματα, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Και όπως είδα, στο keyword «Τζούλια Αλεξανδράτου», το πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση του Google είναι το xblog.gr, κάτι που δικαιολογεί τις χιλιάδες επισκέψεις και σήμερα αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα, αφού η Τζούλια “παίζει” σχεδόν καθημερινά σε εκπομπές, περιοδικά, εφημερίδες και portal.

Εδώ δεν θα βρείτε το επίμαχο καυτό βίντεο, ωστόσο ακολουθεί ένα… καυτό video clip με την Τζούλια, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να δείτε όλα τα post για την Τζούλια Αλεξανδράτου που υπάρχουν στο xblog.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.