XBLOG logo @2x

Καρτοκινητή FROG, βιντεοκλήσεις και αναμονή κλήσεων επιτέλους

Η καρτοκινητή FROG της COSMOTE αποφάσισε επιτέλους να εμπλουτίσει λιγάκι τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους χρήστες της να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις, να έχουν αναμονή κλήσεων στο κινητό τους αλλά και να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας από τα καταστήματα.

Δεν γνώριζα ότι τόσο καιρό οι χρήστες FROG δεν είχαν αυτή την δυνατότητα, αφού τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο προγράμματα συμβολαίου στο κινητό μου, και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η COSMOTE δεν παρείχε αυτή τη δυνατότητα στους χρήστες FROG, εφόσον δεν μιλάμε για “νέες υπηρεσίες”, αλλά για υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους χρήστες άλλων προγραμμάτων συμβολαίου και καρτοκινητής εδώ και πολύ καιρό για να μην πω εδώ και χρόνια.

Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πείτε…

Anyway, όσον αφορά τις βιντεοκλήσεις, η χρέωση ανέρχεται στα 0,0036 ευρώ/δευτερόλεπτο προς εθνικούς προορισμούς, στα 0,0492 ευρώ/δευτερόλεπτο προς εξωτερικό και 0,1476 ευρώ/δευτερόλεπτο προς εξωτερικό (Satellite). Οι διεθνείς βιντεοκλήσεις έχουν χρέωση ανά 30 δευτερόλεπτα.

Η υπηρεσία αναμονής κλήσεων εννοείται ότι παρέχεται δωρεάν και αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές FROG, για να μπορούν να δέχονται δεύτερη κλήση ενώ μιλούν στο κινητό τους, την οποία είτε θα απαντούν είτε θα βάζουν σε αναμονή.

Τέλος, οι συνδρομητές FROG καρτοκινητής μπορούν πλέον να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα Cosmote, Γερμανός ή OTEshop και να ζητούν από τον πωλητή να πιστώσει το καρτοκινητό τους με όποιο ποσό επιθυμεί.

Το FROG εμπλουτίζει σημαντικά τις υπηρεσίες του προσφέροντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να πραγματοποιούν video-κλήσεις, να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία «Αναμονή Κλήσεων», αλλά και να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους από τα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές FROG μπορούν πλέον να απολαμβάνουν video-κλήσεις[1] με την πιο οικονομική χρέωση της αγοράς, μόνο 0,0036€/δευτ. προς εθνικούς προορισμούς, αλλά και προς διεθνείς προορισμούς με πολύ χαμηλές χρεώσεις.[2]

Επιπλέον, οι κάτοχοι FROG μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshop και των συνεργατών τους με την υπηρεσία “Any Value Top Up”, ζητώντας απλά από τον πωλητή να πιστώσει το καρτοκινητό τους με όποιο ποσό επιθυμεί.

Το FROG προσφέρει, επίσης, αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του την υπηρεσία «Αναμονή Κλήσεων» για να μπορούν όταν ήδη μιλούν στο κινητό τους, να δέχονται μια δεύτερη κλήση, την οποία ή θα απαντούν ή θα βάζουν σε αναμονή.

FROG, η μόνη καρτοκινητή που προσφέρει και διπλάσιο χρόνο ομιλίας κάθε μήνα και δωρεάν 1500 λεπτά και 1500 SMS προς όλους τους χρήστες FROG, σε κάθε ανανέωση, για όλο το μήνα.


[1] Για να κάνουν χρήση της υπηρεσίας video-κλήση οι συνδρομητές πρέπει να έχουν συσκευή συμβατή με την υπηρεσία και να βρίσκονται σε κάλυψη τρίτης γενιάς.

[2] Χρέωση video-κλήσης προς Διεθνείς προορισμούς (Ζώνες 1Α, 1Β, 2, 3,4,5,6): 1,4760 €/30 δευτ., προς Διεθνείς προορισμούς (Δορυφορικά δίκτυα- Ζώνη 7): 4,4280 €/30 δευτ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.