XBLOG logo @2x

Κάντε το smartphone σας personal trainer!

Την δυνατότητα στους κατόχους smartphone να μετατρέψουν το κινητό τους σε personal trainer δίνει η Adidas, με την εφαρμογή “miCoach”, η οποία είναι διαθέσιμη για iPhone και BlackBerry smartphones!

Η εφαρμογή προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης τόσο για δημοφιλή αθλήματα όσο και για τους λάτρεις του fitness σε οποιαδήποτε επίπεδο.

Το Adidas miCoach app λειτουργεί απλά με τον παρακάτω τρόπο:

  1. Ο αθλούμενος εγκαθιστά την ειδική δωρεάν εφαρμογή miCoach app στο smartphone του (για iPhone click here, για BlackBerry κλικ εδώ).
  2. Στη συνέχεια μέσω του επίσημου site adidas.com/micoach δημιουργεί το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες. Μπορεί, εάν επιθυμεί, να επιλέξει ανάμεσα στα έτοιμα προγράμματα εκγύμνασης για αθλήματα όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τέννις ή το βασικό πρόγραμμα running.
  3. Αρχίζει την προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η εφαρμογή «παρακολουθεί» το χρήστη μέσω GPS και παρέχει φωνητικά πληροφορίες για την απόσταση που έχει διανύσει, το ρυθμό που πρέπει να ακολουθήσει, τις θερμίδες που έχει κάψει και την ταχύτητα που τρέχει.

Το miCoach application αποθηκεύει αυτόματα στο smartphone ημερολόγιο προπόνησης, καθώς και ένα ειδικό σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τέλος, ανάλογα με το επίπεδο εκγύμνασης και τους προσωπικούς στόχους του κάθε αθλούμενου μπορεί να δημιουργήσει και να παρακολουθεί το προσωπικό του πρόγραμμα προπόνησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.