XBLOG logo @2x

«ΘΕΜΑ 98,9» από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Ως «ΘΕΜΑ 98,9» θα εκπέμπει από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ο Alpha 98,9 αφού ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς συμφώνησε με την Πρώτο Θέμα ΑΕ. Στον ραδιοφωνικό σταθμό θα απασχοληθούν δημοσιογράφοι από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ενώ παραμένουν στις θέσεις τους και όλοι οι συντελεστές και δημοσιογράφοι του Alpha 98,9 σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Στο «ΘΕΜΑ 98,9» θα ακούμε και τον Τζίμη Πανούση με τον “Δούρειο Ήχο” του, καθώς και την Ευγενία Μανωλίδου που θα κάνει εκπομπή με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ 98,9: Πάμε αέρα!

Έπειτα από συμφωνία του προέδρου του ALPHA κ. Δημήτρη Κοντομηνά, με την «Πρώτο ΘΕΜΑ Α.Ε.», ο ήδη επιτυχημένος ραδιοφωνικός σταθμός Alpha 98,9 θα εκπέμπει από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ως ΘΕΜΑ 98,9. Με το γνωστό δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», αλλά και όλους τους μέχρι σήμερα συντελεστές και δημοσιογράφους του Alpha 98,9.

Έτσι, μαζί με τους Μάνεση, Βερύκιο – Σταυρόπουλο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Ρίτσα Μπιζόγλη και όλους τους άλλους παραγωγούς που εντάσσονται στο ΘΕΜΑ 98,9, θα είναι στον αέρα και οι δημοσιογράφοι του «ΘΕΜΑτος»! Εκτός αυτών, ραδιοφωνική έκπληξη η Ευγενία Μανωλίδου που θα κάνει εκπομπή με τον Θέμο Αναστασιάδη, ενώ ο Τζίμης Πανούσης επιτίθεται ξανά με τον «Δούρειο Ηχο» του σαν καθημερινή ραδιοφωνική αντιβίωση. Το σλόγκαν του νέου σταθμού είναι το «ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ»…

Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Τάσος Καραμήτσος και γενικός διευθυντής ο Σωκράτης Γκιόλιας. Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού ο Μπάμπης Κούτρας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.