XBLOG logo @2x

Η SIM card μου δε μπαίνει στο iPad, τι να κάνω;

Δέχθηκα την ερώτηση του τίτλου αυτού του post από δύο φίλους χθες, οι οποίοι έχουν ήδη ένα iPad (Wi-Fi only) στην κατοχή τους και είναι έτοιμοι να φέρουν απ΄έξω και το iPad που υποστηρίζει Wi-Fi και 3G…

Δεν ασχολούνται πολύ με την τεχνολογία, ωστόσο το iPad το πήραν γιατί τους άρεσε σε πρώτη φάση εμφανισιακά, είναι “γκατζετάκηδες” με την έννοια ότι γουστάρουν και μπορούν να αγοράζουν τακτικά τέτοια “παιχνίδια”, χωρίς να εμβαθύνουν πολύ στην τεχνολογία τους κλπ.

Cut My SIMΑκούγοντας λοιπόν ότι το iPad δέχεται microSIM και όχι τις κανονικές SIM που διαθέτουν οι ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια γνωρίζει κανείς αν διαθέτουν και microSIM αν το ζητήσει κάποιος;) με ρώτησαν πώς θα βάλουν την κανονική τους SIM card όταν έχουν στη διάθεσή τους το iPad που εκτός από Wi-Fi υποστηρίζει και 3G;

Η πρώτη μου απάντηση στο ερώτημά τους ήταν “ψαλιδάκι ή κοφτάκι και κόβεις προσεκτικά το περιττό κομμάτι ώστε να χωρέσει στην υποδοχή για microSIM που έχει το iPad”.

Επειδή όμως το “ψαλιδάκι ή κοφτάκι” εμπεριέχει και τον κίνδυνο να κόψεις λίγο παραπάνω και να αχρηστευτεί η SIM (οκ, μικρό το κακό αλλά μπορείς να το αποφύγεις), υπάρχει μία άλλη λύση που ακούει στο όνομα “Cut my SIM”. Πρόκειται για το ειδικό κοφτάκι που βλέπετε αριστερά, με το οποίο μπορείτε να κόψετε ακριβώς το κομμάτι της SIM card σας που χρειάζεται ώστε να μπορέσει να μπει στο iPad σας.

Θηκούλα για microSIMΗ τιμή του είναι 19,95 ευρώ και μαζί σας δίνουν και μία ειδική θηκούλα (μπορείτε να την δείτε δεξιά) όπου αν βάλετε την κομμένη SIM μπορείτε να την τοποθετήσετε ξανά για παράδειγμα στο κινητό σας.

Το «Cut My SIM» μπορείτε να το παραγγείλετε από το www.cutmysim.com!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.