XBLOG logo @2x

Η Rihanna στην Αθήνα, από το What΄s Up της COSMOTE

Την Τρίτη 1 Ιουνίου η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Rihanna έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία μοναδική live εμφάνιση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, από το What΄s Up της COSMOTE!

Όσοι συνδρομητές What΄s Up ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους (με ποσό άνω των 10€) σε  ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί να κερδίσουν ένα από τα 2.000 εισιτήρια που θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής από τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Επιπλέον, 10 τυχεροί έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν από κοντά.

Εκπλήξεις από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, περιμένουν όλους τους φίλους της Rihanna. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, κερδίζοντας παράλληλα και πολλά άλλα δώρα, όπως το τελευταίο album της νεαρής τραγουδίστριας.

Στα τέσσερα χρόνια της καριέρας της, η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, με πολλές διακρίσεις και κορυφαία singles και η συναυλία της στην Αθήνα υπόσχεται στο ελληνικό κοινό μια βραδιά non stop επιτυχιών και ένα μοναδικό show!

Την συναυλία διοργανώνει η Eleven Concerts του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ εισιτήρια, εκτός από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορείτε να προμηθευτείτε και από τα καταστήματα Public Συντάγματος και Πειραιά, ηλεκτρονικά μέσα από το www.elevenconcerts.com ή τηλεφωνικά στο 211 7300211.

Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε προσπάθειες να εξασφαλίσουμε κάποιες προσκλήσεις για να τις κληρώσουμε από το XBLOG.gr… Θα ενημερωθείτε με νέο post αν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.