XBLOG logo @2x

Η Madonna στην Αθήνα!

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η Madonna, για τη μία και μοναδική συναυλία που δίνει σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 75.000 φαν της! Τα σκηνικά για τη συναυλία ξεκίνησαν να στήνονται από την πρηγούμενη εβδομάδα, ενώ απορίας άξιο είναι πώς, ενώ απεργούσαν οι τελωνειακοί, πέρασαν φορτηγά αυτές τις μέρες με υλικό για τη συναυλία…

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν κάποιο ή κάποια εισιτήρια αυτές τις μέρες για τη συναυλία… Καλά όσοι πήραν κάποια και τελικά για x ή y λόγους δε θα πάνε και θέλουν να τα δώσουν όσο τα αγόρασαν, αλλά όσοι θέλουν αυτές τις μέρες να τα πουλήσουν στη διπλάσια ή τριπλάσια τιμή ελπίζω να μείνουν με το… εισιτήριο στο χέρι.

Κατά τα άλλα οι απαιτήσεις της Madonna δε διαφέρουν και πολύ με τις απαιτήσεις άλλων σταρ σε τέτοιες συναυλίες… Κλασσικά θέλει να υπάρχει συγκεκριμένη διακόσμηση στη σουίτα και στα καμαρίνια της στο ΟΑΚΑ, θέλει να πίνει μόνο μεταλλικό νερό συγκεκριμένης μάρκας, ενώ απαίτησε να εφημερεύουν όλα τα νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Α και το άλλο πού το πάτε; Το parking του σταδίου δε θα διατεθεί για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι χιλιάδες φαν της που θα πάνε στη συναυλία, για “λόγους ασφαλείας”, ύστερα από απαίτησή της. Τέλος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η μεγάλη ποπ σταρ θα μεταβεί από το ξενοδοχείο στο ΟΑΚΑ με ελικόπτερο.

Σε ό,τι αφορά το μουσικό κομμάτι, όλοι μιλούν για ένα μοναδικό σόου που θα κρατήσει περισσότερες από δύο ώρες, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθούν διάφορα φιλμάκια με τη Madonna, τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει στη σκηνή κλπ… Όσοι έχουν εισιτήριο για την αυριανή συναυλία ελπίζουν να είναι πράγματι έτσι και να μην ανέβει στη σκηνή για 45 λεπτά, όπως η Jennifer Lopez την προηγούμενη εβδομάδα…

Σχετικά με την προσέλευση του κοινού στο Ολυμπιακό Στάδιο, την είσοδο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, από τη διοργανώτρια εταιρεία Didi Music ανακοινώθηκαν τα εξής:

Είσοδος στο Στάδιο: Η προσέγγιση στο στάδιο του ΟΑΚΑ, για τους πεζούς με εισιτήρια για τις κερκίδες και την αρένα (Pitch A & B), θα γίνεται από την πλευρά του σταθμού Ειρήνης. Στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα καθοδηγήσει τους κατόχους εισιτηρίων για τις κερκίδες αρχικά προς τις Πύλες 35, 4, 8 και 12 της εξωτερικής περίφραξης του Σταδίου όπου θα γίνεται και ο πρώτος έλεγχος των εισιτηρίων και στη συνέχεια θα τους διοχετεύουν προς τις αντίστοιχες Θύρες. Αντίστοιχη διαχείριση θα υπάρξει και για τους κατόχους εισιτηρίων της Αρένας προς τις εισόδους για το Pitch A & B.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα γενικά parking του Σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω έκτακτων μέτρων ασφαλείας. Η πρόσβασή σας στο Στάδιο του ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τα εξής Μέσα:
1. Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (Σταθμός Ειρήνης και Σταθμός Νερατζιώτισσα). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του ΗΣΑΠ www.isap.gr.
2. Προαστιακός σιδηρόδρομος (Σταθμός Νερατζιώτισσα). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Προαστιακού www.proastiakos.gr.
3. Λεωφορεία του ΟΑΣΑ (Λ. Κηφισίας 37, Μαρούσι) 441, 550, 602, Α7, Β7, X14, X15, X40, M1. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του ΟΑΣΑ www.oasa.gr.

Άτομα με Ειδικές Ανάγκες: Για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, η προσέγγιση στο Στάδιο θα γίνεται από την Πύλη Α, στη Σπύρου Λούη. Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την περίφραξη, στο ύψος της Θύρας 17, όπου θα υπάρχει προσωπικό για την εξυπηρέτηση και την διοχέτευση των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες προς τις κατάλληλες Θύρες.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο του συμπλέγματος του ΟΑΚΑ (για παράδειγμα στο Τείχος των Εθνών) θα επιτραπεί στις 09:00, ενώ οι Πύλες του Σταδίου που οδηγούν στις κερκίδες και στην αρένα θα ανοίξουν στις 17:00.

Καλή διασκέδαση!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.