XBLOG logo @2x

LG UltraGear: Τα νέα gaming monitors της εταιρίας

Η LG Electronics (LG) αποδεικνύει την αφοσίωση της στην τεχνολογία gaming με την ανακοίνωση της νέας σειράς monitor UltraGear στην IFA 2018, στο Βερολίνο, αυτή την εβδομάδα. Τα νέα monitors ανεβάζουν την εμπειρία του gamer σε ένα νέο επίπεδο χάρη στην ισχυρή τους απόδοση, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την UltraWide 21:9 αναλογία οθόνης και τον κομψό τους σχεδιασμό δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο που ενισχύει την εμπειρία gaming.

Τα monitors της LG έχουν αναγνωριστεί εδώ και καιρό στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης για την καλύτερη εικόνα του LG UltraFine και των ιδιοτήτων που διαθέτει το monitor LG UltraWide™ 21:9 για την βελτίωση παραγωγικότητας. Το UltraGear είναι το όνομα των νέων gaming οθονών της LG που προσφέρουν την απόλυτη, υψηλής απόδοσης ψυχαγωγία. Με τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας που διαθέτουν και την αστραπιαία ταχύτητα επεξεργασίας, τα νέα monitor είναι ιδανικά για όλες τις κατηγορίες παιχνιδιού. Η σειρά LG UltraGear δίνει στους gamers το πλεονέκτημα να φτάνουν στο υψηλότερο τους επίπεδο και αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Η ναυαρχίδα της σειράς, το UltraGear 34GK950G διαθέτει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της σειράς με πρωτοφανή ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Nano IPS που μπορεί να εμφανίσει το 98% της χρωματικής παλέτας DCI-P3. Το ίδιο monitor μπορεί επίσης να αναπαράγει με ακρίβεια τα χρώματα σε πάνω από το 135% του χρωματικού χώρου sRGB. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία NVIDIA G-SyncTM, το UltraGear 34GK950G εξαλείφει τα κομμένα frames (tearing) ή τα σπασίματα της οθόνης (stuttering). Ταυτόχρονα, χάρη στον γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz (overclock), τα αντικείμενα εξομαλύνονται πιο γρήγορα κάνοντας το gameplay αισθητά πιο ομαλό και προσφέροντας εξαιρετική ρευστότητα προβολής.

Με εντυπωσιακή οθόνη 34 ιντσών και κρυστάλλινη απόδοση εικόνας UltraWide QHD (3.440×1.440), η βραβευμένη με 2018 Red Dot Design Award και 2018 iF Design Award αναλογία οθόνης 21:9 προσφέρει μια κινηματογραφική απεικόνιση των παιχνιδιών, δίνοντας στους gamers μια νέα οπτική στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Η ευρεία αναλογία οθόνης του UltraGear 34GK950G δίνει το πλεονέκτημα στους gamers να δουν περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη, ενώ χάρη τα πολύ λεπτά bezels καθιστούν ευκολότερη τη σύνδεση πολλαπλών οθονών για μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία. Τέλος, οι gamers μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα χάρη στη λειτουργία Sphere Lighting που διαθέτει έξι ρυθμίσεις χρώματος για να συμπληρώσει οποιοδήποτε παιχνίδι ή ταινία.

«Τα monitors της LG καθορίζουν τα πρότυπα στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια και η LG UltraGear δεν θα αποτελέσει εξαίρεση», δήλωσε ο Chang Ik-hwan, Επικεφαλής του IT Business Division της LG. «Η ανακοίνωση των monitor UltraGear στη μεγαλύτερη έκθεσης της βιομηχανίας στην Ευρώπη αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης και του ενθουσιασμού μας γι’ αυτό το νέο brand».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.