XBLOG logo @2x

Η AOL αγόρασε το TechCrunch!

Σαν βόμβα έσκασε αυτή η είδηση στο TechCrunch Disrupt αυτές τις μέρες. Η AOL αγόρασε το TechCrunch που είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, blog του πλανήτη που ασχολείται με την τεχνολογία.

Η συμφωνία έκλεισε πάνω στην σκηνή του TechCrunch Disrupt, ένα συνέδριο τεχνολογίας που διοργανώνει το ίδιο το TechCrunch. Ο Michael Arrington, ιδρυτής του TechCrunch, και ο Tim Armstrong, CEO της AOL, ανέβηκαν στην σκηνή όπου ανακοίνωσαν την συμφωνία και «έπεσαν» οι τελικές υπογραφές.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ:

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τιμή της πώλησης ξεπερνάει τα 25 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Michael Arrington θα παραμείνει σαν head editor στο blog τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ όπως έγραψε σε σημερινό του post, ο προσανατολισμός του blog παραμένει πάντα ο ίδιος και μετά την πώληση τους.

Αυτή η κίνηση της AOL εντάσσεται στην προσπάθεια της να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά κέντρα στο internet, αφού είναι και η ιδιοκτήτρια του Engadget, ενός άλλου μεγάλου τεχνολογικού blog.

Μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό δελτίο τύπου της AOL εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.