XBLOG logo @2x

Η πρώτη online πρόταση γάμου στην Ελλάδα!

Ευτυχή κατάληξη είχε η πρώτη πρόταση γάμου που έγινε online στη χώρα μας από τον Αλέξανδρο, με την Ορελή να λέει τελικά το «ΝΑΙ» και περισσότερους από 10.000 χρήστες του internet να κάνουν share την πρόταση στο facebook και το twitter!

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, ή καλύτερα πριν από 6 μήνες, αφού τόσο του πήρε του Αλέξανδρου να φτιάξει με τη βοήθεια καλών φίλων του το www.WillYouMarryMe.gr, ο οποίος είχε αποφασίσει ότι η Ορελή είναι η γυναίκα της ζωής του! Το site ανέβηκε πριν από μερικές ημέρες και μέσω φίλων και γνωστών που το έκαναν share στο facebook το είδε και η Ορελή!

Στο site υπήρχε ένα καρτουνίστικο βίντεο με στιγμές του ζεύγους, ενώ αμέσως μετά εμφανιζόταν ένα πεδίο για να συμπληρώσει η Ορελή ένα password για να εμφανιστεί η πρόταση γάμου και να απαντήσει! Για να εμφανιστεί όμως η πρόταση έπρεπε πρώτα να μαζευτούν 10.000 share στο facebook!

Σήμερα τα share ξεπέρασαν τα 12.000 (νομίζω αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 12.000), έτσι η πρόταση εμφανίστηκε, η Ορελή είπε το “ΝΑΙ” και μπορούμε όλοι πλέον να δούμε τη συνέχεια του βίντεο, δηλαδή τον Αλέξανδρο να κάνει την πρόταση γάμου, αφού το password δημοσιεύτηκε στο www.WillYouMarryMe.gr!

Και ο Αλέξανδρος και η Ορελή είναι καλοί μου φίλοι, οπότε δεν έχω παρά να τους ευχηθώ (και online) η ώρα η καλή και να ζήσουν!

Δείτε και μερικές φωτογραφίες του ζεύγους!

Αλέξανδρος - Ορελή

Αλέξανδρος - Ορελή

Αλέξανδρος - Ορελή

Αλέξανδρος - Ορελή

Δείτε περισσότερα για το WillYouMarryMe.gr με ένα κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.