XBLOG logo @2x

Η μάχη των φύλων

Για άλλη μια  φορά, μια ακόμα ταινία προσπαθεί να μας πείσει ότι τα στερεότυπα όχι μόνο υπάρχουν αλλά αποτελούν και τον κανόνα στις σχέσεις ανδρών – γυναικών. Η επιτυχημένη και αθεράπευτα ρομαντική τηλεοπτική παραγωγός Κάθριν Χάιγκλ είναι αναγκασμένη να συνεργαστεί στη δουλειά και στη ζωή της με έναν κυνικό παρουσιαστή, τον Τζέραρντ Μπάτλερ, στη νέα κομεντί “The ugly truth”.

Η αλήθεια μπορεί να είναι πικρή, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, είναι κάπως παρατραβηγμένη και διαστρεβλωμένη, ενώ τα απαραίτητα κλισέ σε τέτοιου είδους ταινίες δε δίνονται και με το ανάλογο χιούμορ. “Οι άνδρες είναι επιφανειακοί γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η εξωτερική εμφάνιση και οι γυναίκες το ίδιο γιατί τις ενδιαφέρει το πορτοφόλι”. Τόσο βαθυστόχαστα είναι όσα θα ακούσετε, τη στιγμή που με αγωνία θα αναρωτιόμαστε αν τελικά ο έρωτας θα θριαμβεύσει στο τέλος ή δεν υπάρχει καμία ελπίδα για όλες τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω…

Στα θετικά οφείλουμε να προσμετρήσουμε την τολμηρότητα με την οποία αναφέρονται σε κάποια θέματα και φυσικά την παρουσία του πάντα γοητευτικού Μπάτλερ (ελπίζω να μην ακούστηκε πολύ “κοριτσίστικο”). Αν την δείτε με το έτερον ήμισυ να είστε προετοιμασμένοι για συζητήσεις και αψιμαχίες, ωστόσο καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι η ταινία βγει σε DVD.

The ugly truth

  • Πρωταγωνιστές: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy
  • Σκηνοθέτης: Robert Luketic
  • Διάρκεια: 96 λεπτά
  • Πρεμιέρα: 8 Οκτωβρίου 2009
  • Διανομή: Audiovisual
  • Website:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.