XBLOG logo @2x

Ημέρες Καριέρας 2010: Ποιες εταιρίες τεχνολογικού ενδιαφέροντος συμμετέχουν

Πλησιάζουν οι μέρες για τις φετινές “Ημέρες Καριέρας 2010”, την μεγαλύτερη συνάντηση νέων εργαζομένων και στελεχών με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς. Δες ποιες εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών συμμετέχουν!

Οι “Ημέρες Καριέρας 2010” πραγματοποιούνται από το kariera.gr στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι, στις 16 και 17 Οκτωβρίου.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν

Αν ολοκλήρωσες πρόσφατα τις σπουδές σου ή δυστυχώς απολύθηκες/παραιτήθηκες από την προηγούμενη θέση εργασίας σου και αναζητάς εργασία σε εταιρία που έχει να κάνει με πληροφορική, τηλεπικοινωνίες ή νέες τεχνολογίες γενικότερα, εδώ θα βρεις ποιες τέτοιες εταιρίες συμμετέχουν στις “Ημέρες Καριέρας 2010”!

Όλες οι παραπάνω εταιρίες θα έχουν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Helexpo Palace όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν στις 16 και 17 Οκτωβρίου να ενημερωθούν για τα βασικά τους τμήματα και τις θέσεις εργασίες που υπάρχουν, να δώσουν το βιογραφικό τους, αλλά και να περάσουν από συνέντευξη.

Συμβουλές για τις Ημέρες Καριέρας

Ακολουθούν επιγραμματικά μερικές συμβουλές για εσάς που θα επισκεφθείτε τις “Ημέρες Καριέρας 2010” και βρίσκεστε σε αναζήτηση θέσης εργασίας:

  1. Ελάτε στις Ημέρες Καριέρας με θετική διάθεση
  2. Σιγουρευτείτε ότι το βιογραφικό σας είναι ανανεωμένο και πλήρες
  3. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας αντίγραφο του βιογραφικού σας
  4. Κάνετε την δική σας έρευνα!
  5. Μην ξεχάσετε να παίρνετε τις εταιρικές κάρτες των εκπροσώπων των εταιριών
  6. Να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την ευκαιρία που σας δίνεται
  7. Προετοιμάστε κάποιες σημαντικές ερωτήσεις
  8. Ντυθείτε κατάλληλα

Περισσότερες πληροφορίες για τις “Ημέρες Καριέρας 2010” (και για τις παραπάνω συμβουλές) μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site που βρίσκεται στη διεύθυνση careerdays.wordpress.com.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.