XBLOG logo @2x

Ηλιακός φορτιστής: Για να μη μείνετε ποτέ από μπαταρία στις διακοπές

Τώρα στις διακοπές, που μπορεί όλη μέρα να τριγυρνάτε όλη μέρα σε παραλίες και beach bars, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ΄το να θέλετε να απαθανίσετε κάποιες στιγμές με την ψηφιακή σας ή να θέλετε να κάνετε ένα επείγον τηλεφώνημα απ΄το κινητό σας και να διαπιστώσετε ότι… μείνατε από μπαταρία! Τη λύση έρχεται να δώσει ο ηλιακός φορτιστής Turbo-X SL-01, ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος φόρτισης των συσκευών σας.

Ο Turbo-X SL-01 είναι φιλικός προς το περιβάλλον και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού διαθέτει έναν εξαιρετικά λεπτό, πολυκρυσταλλικό ηλιακό συλλέκτη και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, που φορτίζει απευθείας μέσω του ήλιου. Μπορείτε επίσης να τον φορτίσετε και μέσω του υπολογιστή σας, συνδέοντάς τον απλά σε μία ελεύθερη θύρα USB.

Είναι κατάλληλος για τη φόρτιση όλων των φορητών συσκευών σας, όπως κινητά τηλέφωνα, MP3 – MP4 Players, PDA, φορητές παιχνιδομηχανές και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και πάει παντού: στα ταξίδια, στις διακοπές, στο κάμπινγκ, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και όπου αλλού θέλετε!

Τον βρήκαμε στο plaisio.gr στην τιμή των 19 ευρώ.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.