XBLOG logo @2x

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες και Εύκολα Χρήματα εν μέσω Οικονομικής Κρίσης

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει πολίτες, επιχειρήσεις, κράτη ολόκληρα. Δεκάδες άνθρωποι μένουν άνεργοι, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο και μειώνουν την παραγωγή τους για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες μέρες που ήρθαν, έρχονται και θα έρθουν.

Την κρίση αυτή είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να “αξιοποιήσουν” ένα σωρό απατεώνες για να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα, τάζοντας λαγούς και πετραχείλια σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεχρεώσουν στεγαστικά δάνεια, καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες…

Στο Google AdSense βλέπω αρκετές διαφημίσεις για “επιχειρηματικές ευκαιρίες”, “εύκολα και γρήγορα χρήματα”… Όλοι θα θέλαμε να μένουμε σε μία δίπατη βίλα με πισίνα και όλες τις ανέσεις, όλοι θα θέλαμε να έχουμε μία Mercedes σαν αυτή της φωτογραφίας, όλοι θα θέλαμε να ταξιδεύουμε ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο και να μένουμε στα καλύτερα ξενοδοχεία.

Όλοι μπορούμε να τα έχουμε, παίρνοντας το ένα δάνειο πίσω από το άλλο και τη μία πιστωτική κάρτα πίσω απ΄την άλλη… Το θέμα είναι πώς τα ξεχρεώνεις όλα αυτά μετά; Σίγουρα όχι με “δουλειά απ΄το σπίτι που σου αποφέρει 5.000 ευρώ το μήνα”. Φυσικά και μπορεί κανείς να βγάλει τόσα και περισσότερα, αλλά όχι τόσο εύκολα και απροσδιόριστα διαφημίζουν κάποιοι.

[photo by notic]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.