XBLOG logo @2x

Επεισόδια στο Ejekt Festival 2007

Καλά που δε πήγα χθες στο Ejekt Festival 2007.. Τελικά η διοργάνωση αποδείχτηκε ότι ήταν.. Πήγαν όμως άλλοι, bloggers, οι οποίοι καταγράφουν σήμερα στα blog τους τι είδαν και τι έγινε:

Athens by night: Ejekt Festival.. Πώς είπατε;
Site Seein: Athens 2004 + 3 (Ejekt Festival)
Dilated Thoughts: Ejekt 2007
Kameleon: Ejekt Festival..
Films and other pleasures of life: Rejekt!
DrStein: Ejekt Festival – Συγχαρητήρια υπάνθρωποι!
Wicked Librarian: Ejekt Festival 2007
M. Hulot ‘s Nothing Days: Rejekt
Pinsktros: Ejekt Festivities
Newsfilter: Επεισόδια στο Ejekt Festival

Ξεκίνησε και σχετική συζήτηση για το χθεσινό φιάσκο στο forum του TheCityVibe.com, ενώ ανέβηκαν και φωτογραφίες στο flickr. Επίσης ρίξτε μια ματιά στα σχόλια στο προφίλ της Detox Promotions στο MySpace από τους ανθρώπους που έσκασαν χθες 60-70 ευρώ για να παρακολουθήσουν αυτό το φιάσκο..

Εγώ τι να πω.. Στην Ελλάδα μάλλον δεν είμαστε για τέτοια. Οι διοργανωτές τέτοιων γεγονότων πολύ φοβάμαι ότι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η κονόμα και τίποτα άλλο. Ούτε η ασφάλεια του κοινού τους νοιάζει, ούτε τίποτα. Να προβληθούν, να βγάλουν όσα μπορούν περισσότερα, να έχουν την τύχη με το μέρος τους για να μπορούν μετά να λένε ότι κάνανε το καλύτερο event της χρονιάς. Ευτυχώς χθες οι κύριοι της Detox (διοργανωτές του Ejekt) είχαν την τύχη με το μέρος τους και οι ζημιές περιορίστηκαν σε μερικά καμμένα αυτοκίνητα. Ντροπή και αίσχος.

Image by: pestaola.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.