XBLOG logo @2x

Εκπομπές για το Internet από τον κάθε άσχετο. Φτάνει πια!

Εσύ που διαβάζεις αυτό το post, πρόσεχε μπορεί να σου υποκλέψω τα προσωπικά σου στοιχεία! Έχεις και σελίδα στο Facebook; Την έβαψες! Τι; Ανεβάζεις και οικογενειακές φωτογραφίες στο Facebook; Πω πω δε φαντάζεσαι τι μπορείς να πάθεις! Μιλάς και στο MSN και στα chat; Κλείσε τον υπολογιστή και μην τον ανοίξεις πάλι ποτέ! Να βλέπεις τηλεόραση, να ακούς ραδιόφωνο και να διαβάζεις εφημερίδες. Μόνο έτσι θα σωθείς!

Ειλικρινά δε φαντάζεσαι πόσο τα ΄χω πάρει! Πάνω που λέμε ότι τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες αρχίζουν και βλέπουν και προβάλλουν τα θετικά του διαδικτύου και όχι μόνο τα αρνητικά, έρχεται ένας άσχετος και με μια εκπομπή της πλάκας επιχειρεί να μας γυρίσει χρόοοοονια πίσω!

Άκουσα την σημερινή εκπομπή του Λάμπη Ταγματάρχη στον City 99.5, ο οποίος σήμερα είχε καλεσμένο τον Μανώλη Σφακιανάκη. Το τι ακούστηκε δεν περιγράφεται! Άκουσα αρκετές φορές τον κ. Ταγματάρχη να λέει “δε ξέρω κι απ΄αυτά είμαι άσχετος”. Μα κύριε Ταγματάρχη μου γιατί κάνεις μία εκπομπή με θέμα που δεν γνωρίζεις; Γιατί δεν φροντίζεις να ενημερωθείς πρώτα έστω και λίγο;

ΟΚ, ναι έχουν γίνει απόπειρες αυτοκτονίας μέσω internet, ναι έχουν γίνει προσπάθειες εξαπάτησης ανθρώπων μέσω internet, αλλά αυτά γίνονται και στην offline ζωή! Οι παιδεραστές, οι απατεώνες και οι κλέφτες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα!

Είναι δυνατόν να ακούγεται από τα χείλη του διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι “εδώ οικογένειες που δεν έχουν κανονικά φωτογραφικά albums σπίτι τους, ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά και τους παππούδες στο Facebook”;

Εδώ και μερικά χρόνια ούτε εγώ έχω “κανονικά” φωτογραφικά albums! Ανεβάζω τις φωτογραφίες που θέλω στο Flickr και τις βγάζω και στο xblog.gr! Κάποιες τις ανεβάζω και στο Facebook, όπου μπορείς να ορίσεις αν στο προφίλ και τις φωτογραφίες σου θα έχουν πρόσβαση όλοι, αν θα έχουν πρόσβαση μόνο οι φίλοι σου, οι φίλοι των φίλων σου κλπ!

Φτάνει πια η ασχετοσύνη!

Σταματήστε να κάνετε θέματα στις εκπομπές και τις φυλλάδες σας μόνο και μόνο επειδή το internet πουλάει! Ενημερωθείτε γι΄αυτό, ασχοληθείτε!

[photo by Ferran]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.