XBLOG logo @2x

Εκδίκηση μέσω Facebook

Για ακόμα μία φορά το Facebook γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά ειδησεογραφικά site. Αυτή τη φορά ένας έφηβος ανέβασε ημίγυμνες φωτογραφίες νεαρής κοπέλας με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν.

Μην νομίζετε ότι κι αυτό είναι ένα περιστατικό που έγινε στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στα Τρίκαλα και ο νεαρός συνελήφθη μετά από έρευνα των αρχών στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος, που πριν λίγο καιρό είχε χωρίσει με την 20χρονη κοπέλα, δημιούργησε στο Facebook ένα λογαριασμό με το όνομά της και εκεί «ανέβασε» ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχε τραβήξει την εποχή που ήταν ζευγάρι, με σκοπό να την εκδικηθεί.

Η 20χρονη πληροφορήθηκε από φιλικό της πρόσωπο την ύπαρξη των φωτογραφιών και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στο σπίτι του 18χρονου στα Τρίκαλα, βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση, ο νεαρός «κατέβασε» από το διαδίκτυο.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη του νεαρού συνεργάστηκαν το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εκεί έκανε την καταγγελία η 20χρονη κοπέλα, και το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.