XBLOG logo @2x

Εγχειρίδιο για τα blogs στο RAM

Ένθετο στο τεύχος Οκτωβρίου του RAM θα βρείτε και ένα εγχειρίδιο για τα blogs, γραμμένο από την Ειρήνη Βουτσκόγλου και την Ανθή Παναγιωτάκη. Διαβάζω τακτικά το RAM, είχα κερδίσει και ετήσια συνδρομή από το pestaola.gr η οποία έληξε πριν από μερικούς μήνες και από τότε το αγοράζω, αν όχι κάθε μήνα, κάθε δεύτερο σίγουρα.

Διάβασα το εγχειρίδιο χθες και είναι πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με το blogging και θέλει να ξεκινήσει ή για κάποιον που ασχολείται πολύ λίγο και θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τα blogs.

Μέσα στο εγχειρίδιο θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα για τη χρήση και αξιοποίηση του blogger.com και του wordpress.com, δηλαδή πώς να δημιουργήσετε το blog σας, πώς να το οργανώσετε κλπ. Υπάρχουν ακόμη οδηγίες για να κάνετε post χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο, πώς να ανεβάσετε κάποιο post κατευθείαν από το κινητό σας τηλέφωνο κλπ.

Ενδιαφέρον και σε απλή κατανοητή γλώσσα, αλλά (το ξαναλέω) για αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί με τα blogs ή ασχολούνται αραιά και που και θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.