XBLOG logo @2x

Δες τα αποτελέσματα των εκλογών online

Η εκλογική διαδικασία έφτασε στο τέλος της, με τις κάλπες στα εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα να έχουν κλείσει την ώρα που γράφεται αυτό το post (λίγο μετά τις 7 μμ). Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών online!

Για να δείτε τα αποτελέσματα από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2010 δεν χρειάζεται να στηθείτε μπροστά στην τηλεόραση και να περιμένετε τις κάρτες που ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί με τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά μπορείτε να τα πληροφορηθείτε άμεσα μέσα από το επίσημο site του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το ekloges.ypes.gr και να κάνετε κλικ στο banner “Αποτελέσματα Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών 2010” που θα δείτε.

Εκεί θα δείτε τον χάρτη της Ελλάδας όπου μπορείτε να επιλέξετε περιοχή για να δείτε αποτελέσματα, όπως επίσης μπορείτε να επιλέξετε από τα ειδικά μενού την Περιφέρεια που σας ενδιαφέρει, καθώς επίσης και τον Δήμο για να δείτε τα διαθέσιμα αποτελέσματα.

Στα αριστερά της σελίδας του ekloges.ypes.gr επίσης μπορείτε να βλέπετε το ποσοστό των αποτελεσμάτων που έχουν ενσωματωθεί, τον αριθμό των πολιτών που ψήφισαν, πόσα άκυρα/λευκά ψηφοδέλτια καταμετρήθηκαν κλπ.

Aποτελέσματα Εκλογών 2010

Τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών 2010 που παρουσιάζονται στο site του Υπουργείου Εσωτερικών παρέχονται από την SingularLogic και όπως σημειώνει και το ίδιο το υπουργείο στη σελίδα του είναι “ανεπίσημα”, αφού τα “επίσημα” αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από τα Πρωτοδικεία.

Η Βάση Δεδομένων του ekloges.ypes.gr τροφοδοτείται αυτόματα από το Σύστημα Εκλογών του Κεντρικού Υπολογιστή της SingularLogic.

Τα Εκλογικά Αποτελέσματα θα ανανεώνονται με συχνότητα περίπου 5 λεπτών. Η τροφοδότηση της Βάσης Δεδομένων του ekloges.ypes.gr πραγματοποιείται αυτόματα και σε τακτά χρονικά διαστήματα από το Σύστημα Εκλογών εγκατεστημένο στον Κεντρικό Υπολογιστή της SingularLogic.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.