XBLOG logo @2x

Δείτε την κλήρωση για το GPS ρολόι TopCom

Στο χθεσινό Girl Geek Dinner (που ήταν Girl Geek Coffee) πραγματοποιήσαμε on camera την κλήρωση για το μοναδικό GPS ρολόι TopCom HB 10Μ00, αξίας 290 ευρώ, δώρο για τα 4 χρόνια λειτουργίας του xblog.gr! Είχαμε συνολικά 147 συμμετοχές, από τις οποίες οι 143 ήταν έγκυρες. Ζητήσαμε από την Δέσποινα Μπακιρτζή να μας πει ένα νούμερο…

Η Δέσποινα μας είπε το πέντε (5), οπότε το ρολόι κέρδισε η “Anastasia”, που άφησε το πέμπτο σχόλιο στο post με τις συμμετοχές για την κλήρωση! Ήδη επικοινωνήσαμε μαζί της, προκειμένου να σταλεί το ρολόι τις επόμενες μέρες στο χώρο της χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με την κλήρωση, η Δέσποινα είπε το νούμερο 5 και εγώ αρχικά έκανα λάθος βλέποντας και λέγοντας τον έκτο συμμετέχοντα που ήταν ο “PetrosKaz”, ευτυχώς όμως με διόρθωσε ο Τάσος. Από την Δέσποινα ζητήσαμε επίσης να μας πει ακόμα δύο νούμερα, ώστε σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον πρώτο νικητή να έχουμε άλλους δύο επιλαχόντες.

Θερμές ευχαριστίες στην VIS Electronics για την προσφορά του δώρου, όπως επίσης και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην κλήρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο xblog.gr, αφού εκτός από πολλά νέα ενδιαφέροντα posts, σε μερικές μέρες σας περιμένουν νέα δώρα, όπως δωρεάν ετήσια Viva! Numbers, μοναδικά πούρα προσφορά του BudhasFlower.gr, μουσικές συλλογές τελευταίας κυκλοφορίας, αλλά και τραπέζια και δωρεάν προσκλήσεις σε γνωστό club της παραλιακής για να διασκεδάσετε με την παρέα σας!

Συμμετοχές στην κλήρωση

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.