XBLOG logo @2x

Βγήκε από τη φυλακή η Paris Hilton

Κάτι τέτοια βλέπω και τρελαίνομαι. ΟΚ, πιάσανε την Paris Hilton να οδηγεί μεθυσμένη (τι πρωτότυπο!) και επειδή οποιοδήποτε πρόστιμο και να της επέβαλαν θα το πλήρωνε σε χρόνο dt και θα πήγαινε στη σπιταρόνα της, αυτή τη φορά δε της επέβαλαν πρόστιμο, αλλά ποινή φυλάκισης. Αρχικά η φυλάκιση ήταν για 45 ημέρες, όμως λόγω καλής συμπεριφοράς μειώθηκε στο μισό, δηλαδή 23 ημέρες, από τις οποίες η Paris εξέτισε μόνος τις 3 ημέρες!

Ωραία ποινή και άντε μετά να πάρεις στα σοβαρά τη δικαιοσύνη! Δηλαδή κάποιος άλλος στη θέση της θα είχε φάει πενταπλάσια ποινή και δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να την εκτίσει ολόκληρη κανονικά, ενώ η Paris φαντάζομαι ότι έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα, γνωριμίες κλπ κι έτσι τη γλύτωσε!

Α, μη ξεχάσω: Η Paris Hilton αφέθηκε ελεύθερη υπό επιτήρηση για ιατρικούς λόγους! Φυσικά περαιτέρω εξηγήσεις από τις αρμόδιες αρχές δε δόθηκαν και πώς θα μπορούσαν να δοθούν άλλωστε, αφού δε νομίζω να υπάρχουν. Τέλος πριν η αγαπητή Paris πάρει το δρόμο της επιστροφής προς τη βίλα της, όπου θα πρέπει να μείνει για 40 ημέρες χωρίς να το κουνήσει από εκεί, της έβαλαν και μία ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης στον αστράγαλο.

Σχετικά links στο BBC News
Hilton ‘good behaviour’ cuts term (17/5/2007)
Paris Hilton drops prison appeal (18/5/2007)
Paris Hilton released from jail (7/6/2007)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.