XBLOG logo @2x

Αποφοίτηση στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


Σήμερα το πρωί ήταν η τελετή αποφοίτησης και η ορκομωσία των αποφοίτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Μέσα στους αποφοίτους ήταν και μία φίλη, η οποία τελείωσε το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, οπότε πήγαμε όλη η παρέα να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση της αποφοίτησης και την ορκομωσία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δύο μικρές εκφωνήσεις λόγων από τον Πρύτανη κο Ανδρέα Κυριακούση και την Αντιπρύτανη κα Σμαραγδή Αντωνοπούλου, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους τους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία κλπ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία των αποφοίτων, με την πρώτη σε βαθμολογία απόφοιτη της σχολής να εκφωνεί τον όρκο και τέλος όλοι οι απόφοιτοι, ένας ένας, παρέλαβαν τα πτυχία τους από τον Πρύτανη. Ακολούθησαν οι φωτογραφήσεις των αποφοίτων, οι αναμνηστικές φωτογραφίες των αποφοίτων με τις οικογένειες και τους φίλους τους που πήγαν στην εκδήλωση κλπ.

Μου έκανε εντύπωση το πόσοι φωτογράφοι είχαν μαζευτεί, πρέπει να τράβηξαν δεκάδες φορές τις ίδιες φωτογραφίες, αρκετές φορές φωτογραφίες τους αποφοίτους, όπου μετά έδιναν την κάρτα τους στον καθέναν, για να αναζητήσει έτσι κάποια φωτογραφία αν θέλει. Γνώμη μου, άδικα τράβηξαν τόσες φωτογραφίες, αφού σχεδόν όλοι οι συγγενείς των αποφοίτων είχαν κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή κάμερα μαζί τους για να απαθανατίσουν εκείνες τις στιγμές.

Επίσης με άφησε άφωνο η καθαριότητα που επικρατεί σε όλο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, από τον περιβάλλοντα χώρο, μέχρι μέσα τις αίθουσες, τα αμφιθέατρα κλπ. Παντού στους χώρους του πανεπιστημίου δε θα δεις ούτε μία γόπα από τσιγάρο πεταμένη κάτω, ούτε ένα μικρό κομματάκι χαρτί, τίποτα, όλα είναι πεντακάθαρα. Και αυτή η καθαριότητα δεν επικρατεί μόνο στις τελετές αποφοίτησης, αλλά όλο τον χρόνο, δηλαδή καθ΄ όλη τη διάρκεια των διδακτικών εξαμήνων, στις εξεταστικές κλπ.

Αυτά για την αποφοίτηση, απόψε θα βγούμε σε club στην παραλιακή να το γιορτάσουμε 🙂 Και σύντομα, μετά το καλοκαίρι μάλλον, θα κάνουν την εμφάνισή τους στο JohnKarakatsanis.gr post που θα περιλαμβάνουν διατροφικές συμβουλές από τη διαιτολόγο πλέον φίλη μου (μέχρι να την πείσω να ανοίξει δικό της blog!).

Καλή σταδιοδρομία Τασία!

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.