XBLOG logo @2x

Απομάκρυνση τραπεζο- καθισμάτων σε Γκάζι και Κολωνάκι

Νέες επιχειρήσεις απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν πριν από μερικά βράδια συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων και την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης. Οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι επιχειρήσεις από τα συνεργεία του δήμου ήταν το Γκάζι και το Κολωνάκι.

Απ΄ότι φαίνεται οι επιχειρηματίες δε βάζουν μυαλό, αφού στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι ήταν η τέταρτη φορά που έγινε τέτοια επιχείρηση, ενώ στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι ήταν η δεύτερη φορά που κατασχέθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα που ήταν παράνομα τοποθετημένα στον πεζόδρομο.

Πριν από λίγο ωστόσο είδα ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, όπου οι επιχειρηματίες από το επόμενο κιόλας πρωινό μετά την κατάσχεση, έβγαλαν ξανά νέα τραπεζοκαθίσματα, ζητώντας απ΄το δήμο να οριοθετήσει κάποιες περιοχές στους πεζοδρόμους για να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα.

Μήπως τα πρόστιμα και οι ποινές πρέπει να γίνουν λίγο πιο αυστηρές; Αλλά μετά θα μου πείτε οι επιχειρηματίες θα έχουν “πάτημα” να ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές του καφέ και των ποτών, που είναι ήδη αρκετά τσιμπημένες…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.