XBLOG logo @2x

Αποκλειστικό: Το xblog στα γυρίσματα του νέου video clip του Αντώνη Ρέμου

Στα γυρίσματα του νέου video clip του Αντώνη Ρέμου για το τραγούδι “Φτάνει που Ξέρω” της ταινίας “Νήσος” βρέθηκε σήμερα η κάμερα του xblog.gr. Τα γυρίσματα έγιναν στους χώρους των Village Cinemas του “The Mall”, αλλά και σε άλλους χώρους του εμπορικού κέντρου. Στο video clip πήραν μέρος και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην ταινία, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελένη Καστάνη και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα!

Ακολουθούν λίγα λόγια για την ταινία “Νήσος”, που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Δεκεμβρίου, και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip με τον Αντώνη Ρέμο!

ΝΗΣΟΣ

Η κλειστή κοινωνία ενός νησιού που όλα δείχνουν να κυλάνε ήσυχα, αναστατώνεται από τον ξαφνικό και περίεργο θάνατο του άρχοντα του τόπου που αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία. Καθώς είναι άκληρος, όλοι αναρωτιούνται σε ποιον θα μείνουν τόσα χρήματα. Η διαθήκη τους επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Η περιουσία μοιράζεται στις τέσσερις «εξουσίες» του χωριού. Σ΄αυτούς που, όταν ζούσε ο γερό Δίκαιος, δεν ήθελε να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς! Τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας.

Με έναν και μόνο όρο: να διαβαστούν τέσσερις επιστολές που αφορούν αντίστοιχα στον κάθε έναν απ΄αυτούς, δημόσια, παρουσία όλων των κατοίκων. Υπάρχει διορία μίας εβδομάδας στη διάρκεια της οποίας, όλοι υποπτεύονται, κατηγορούν και εικάζουν. Παλιές ιστορίες βγαίνουν στο φως, όλοι έχουν κάτι να φοβούνται, όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και όλοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να προδίδονται μόνοι τους. Οι αλληλοκατηγορίες και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις πάνε σύννεφο. Νόθα παιδιά, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, υποθέσεις τζόγου και αρχαιοκαπηλίας, πρώην πορνοστάρ, εν ενεργεία τρομοκράτες, παράνομοι ετερόφυλοι και ομόφυλοι έρωτες και ένα σωρό «δραστηριότητες» που ως τώρα έμεναν καλά κρυμμένες, σιγά – σιγά βγαίνουν στο φως παρασύροντας τα πάντα.

Και μέσα σ΄όλα, μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία, το πτώμα του ατόμου που φαίνεται πως ήξερε για τους κληρονόμους όσα κι ο γερό Δίκαιος, βρίσκεται να επιπλέει μπρούμυτα σε μια απομακρυσμένη παραλία του νησιού. Πρόεδρος, αστυνόμος, δάσκαλος και παπάς είναι οι τέσσερις κύριοι ύποπτοι…

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Αντώνης Ρέμος, γυρίσματα νέου video clip

Παύλος Ορκόπουλος, γυρίσματα νέου video clip

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.