XBLOG logo @2x

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση στο Olympico Cafe στο Φάληρο

Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα στο Φάληρο, συγκεκριμένα στο Olympico Cafe, που βρίσκεται στο Φάληρο, πίσω από το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, ό,τι πρέπει για έναν καφέ με θέα τη θάλασσα, κάτι που εκτός από εμένα σκέφτηκαν αρκετοί άλλοι, αφού η καφετέρια ήταν γεμάτη μέσα-έξω. Εκτός αυτού στις 19:00 ήταν και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, οπότε αρκετοί προτίμησαν το Olympico Cafe για να δουν τον αγώνα με την παρέα τους.

Όλα καλά κι όλα ωραία, μόνο που ένα πράγμα μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εντελώς γνώμη για ένα μαγαζί: το απαράδεκτο σέρβις, η κάκιστη και πολύ αργή εξυπηρέτηση. Μισή ώρα μέχρι να παραγγείλεις, άλλο τόσο μέχρι να τα φέρουν και άλλη μισή ώρα στο περίμενε για να πληρώσεις το λογαριασμό. Υπήρχαν δε και διαστήματα 20-30 λεπτών που δεν έβλεπες καθόλου σερβιτόρο στο οπτικό σου πεδίο.

Καταλαβαίνω ότι Κυριακή είναι, πολύς κόσμος βγαίνει για καφέ, ήταν και ο αγώνας κλπ, αλλά δε δικαιολογείται, θα μπορούσαν όταν οι περιστάσεις το απαιτούν να απασχολούν περισσότερο προσωπικό, έτσι ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να είναι ικανοποιητική.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.