XBLOG logo @2x

Αντώνης Νικοπολίδης: Διορίστηκε κηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς

Με κοινή απόφαση των υφυπουργών Εσωτερικών και Πολιτισμού (Αθανάσιος Νάκος και Γιάννης Ιωαννίδης αντίστοιχα) που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο Αντώνης Νικοπολίδης διορίστηκε κηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς! Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού διορίστηκε σε αυτή τη θέση λόγω της κατάκτησης του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας.

Όπως διαβάζω στο e-tipos.com, ο γκολκίπερ – κηπουρός διορίζεται στον Δ΄Βαθμό με 18ο μισθολογικό κλιμάκιο. Δε γνωρίζω πόσα χρήματα είναι αυτά, θα προτιμούσα όμως αυτές οι θέσεις εργασίας να δίνονται σε άτομα που έχουν 2, 3, 4 και 5 παιδιά και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να βγάλουν ακόμα και 600-700 ευρώ!

Αντώνης ΝικοπολίδηςΓνωρίζω ότι το επάγγελμα του αθλητή έχει “ημερομηνία λήξης” και ότι κάποια ατυχία (πχ τραυματισμός) μπορεί να σε αναγκάσει να σταματήσεις σε μικρή ηλικία, όμως ιδιαίτερα τα πρωτοκλασάτα ονόματα έχουν συμβόλαια που τους αποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι εκατομμύρια ευρώ σε λίγα χρόνια.

Αρκετοί τέτοιοι παίκτες μάλιστα βλέπουμε ότι προτού εγκαταλείψουν τον αθλητισμό επενδύουν χρήματα σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα κάποιοι ανοίγουν καφετέριες, μπαρ ή εστιατόρια, άλλοι καταστήματα ή άλλου είδους επιχειρήσεις.

Συνεπώς, μήπως πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα με αυτούς τους διορισμούς; Πώς θα νιώθει άραγε κάποιος συμβασιούχος ενός Δήμου, βλέποντας αυτό το διορισμό, που δεν του ανανέωσαν τη σύμβαση και έμεινε χωρίς δουλειά και έχει να θρέψει μερικά στόματα και να αποπληρώσει κάποιο στεγαστικό δάνειο;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.