XBLOG logo @2x

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode που θα διεξαγόταν σήμερα στο Terra Vibe στην Μαλακάσα. Συγκεκριμένα, στις 21:30 ανέβηκαν στη σκηνή ο manager του συγκροτήματος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Didi Music και ανακοίνωσαν ότι η συναυλία αναβάλλεται, επειδή ο τραγουδιστής Dave Gahan μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Μίλησα πριν λίγο με έναν φίλο που βρισκόταν εκεί, ο οποίος μου είπε ότι μετά την ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας εκτοξεύτηκαν κάποια μπουκάλια προς τη σκηνή, ενώ ο κόσμος “έριξε” και μια μεγάλη σιδερένια πόρτα που ήταν κλειδωμένη για να βγει έξω.

Αυτή την ώρα (23:00) επικρατεί κυκλοφοριακό χάος γύρω από το Terra Vibe, με πολλά αυτοκίνητα να έχουν σβήσει τις μηχανές και τα φώτα, αφού κυριολεκτικά δεν κινείται τίποτα.

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται η έκδοση δελτίο τύπου από την διοργανώτρια εταιρεία, μέσω του οποίου θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το αν η συναυλία πραγματοποιηθεί άλλη μέρα ή αν θα ακυρωθεί οριστικά. Στην δεύτερη περίπτωση, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν για το πώς θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.