XBLOG logo @2x

Αθηνά Ωνάση: «Δεν πουλάω τον Σκορπιό»

Μέσω του Κωνσταντίνου Κοτρωνάκη, οικογενειακού φίλου και κουμπάρου της, η Αθηνά Ωνάση διαψεύδει για ακόμα μία φορά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στα διεθνή μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πρόθεσή της να προχωρήσει στην πώληση του Σκορπιού. Η Αθηνά μάλιστα είναι αγανακτισμένη που κάθε καλοκαίρι τα ΜΜΕ επαναφέρουν στην δημοσιότητα το θέμα της πώλησης του Σκορπιού.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι έγραψε στο site του ο Δημήτρης Λιμπερόπουλος (δημοσιογράφος, συγγραφέας και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση):

Σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009 και ώρα 1:10 το μεσημέρι, εξουσιοδοτήθηκα τηλεφωνικά από τον κ. Κωνσταντίνο Κοτρωνάκη, οικογενειακό φίλο και κουμπάρο της Αθηνάς και του Αλβάρο Μιράντα, να γράψω ότι το νησί Σκορπιός δεν πουλιέται γιατί η εγγονή του Ωνάση σέβεται τη μνήμη του παππού της. Ο κ. Κοτρωνάκης, που βρίσκεται στη Βραζιλία, μίλησε χθες με την Αθηνά, η οποία είναι αγανακτισμένη που κάθε καλοκαίρι τα διεθνή ΜΜΕ επαναφέρουν το θέμα της πώλησης του Σκορπιού, που γι΄αυτήν, την ιδιοκτήτριά του, δεν υπάρχει…

Η ίδια λέει: «Μπορεί να μη πηγαίνω στο νησί του παππού μου, αλλά συχνά φυλλομετράω τα άλμπουμ της μητέρας μου και προσπαθώ να ταξιδέψω σε μια εποχή που έχει τη σφραγίδα εκείνου, αλλά δεν την έζησα και που με εμπόδισαν να τη μάθω… Τώρα ξέρω ποιος ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και είμαι υπερήφανη».

Δημήτρης Λιμπερόπουλος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.