XBLOG logo @2x

Αγορά Motorola Bluetooth Headset H350

Εδώ και καιρό ήθελα να πάρω bluetooth ακουστικό.. Πλέον οι τιμές ξεκινούν από τα 25-30 ευρώ και όχι από τα 80 ευρώ που κόστιζαν παλαιότερα.. Όχι ότι μιλάω τις ατελείωτες ώρες, απλά όσο μιλάω, καλό είναι να δέχομαι όσο το δυνατόν λιγότερη ακτινοβολία γίνεται και με το hands free εκνευριζόμουν όταν μπλεκόταν το καλώδιο κλπ..

Οπότε τελευταία το έψαξα περισσότερο, η τιμή του δεν ήθελα να ξεπερνάει τα 50 ευρώ και κατέληξα σε ένα της Motorola και 1-2 της Jabra.. Το κινητό στο οποίο θα το χρησιμοποιούσα είναι ένα Nokia 6670, αλλά ήθελα να είναι συμβατό και με κάποιο από τα νέα μοντέλα της Nokia ή της Sony Ericsson που πιθανόν να αγοράσω στο μέλλον..

Έτσι χθες τελικά πήγα στο Mall, έριξα μία τελευταία ματιά σε Πλαίσιο και Fnac και τελικά πήρα το Motorola Bluetooth Headset H350 από το Fnac (39 ευρώ μαζί με ζευγάρι γάντια χα χα).. Είναι πολύ ελαφρύ (μόλις 18 γραμμάρια), έχει ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, 3 πλήκτρα για λειτουργίες σχετικές με κλήσεις και αυξομείωση της έντασης, έως 6 μέρες αυτονομία και έως 8 ώρες ομιλία κλπ..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.