XBLOG logo @2x

Έρχεται η 7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2007

7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2007Πλησιάζει η μέρα που θα ανοίξει τις πόρτες της η 7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2007. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό από τις 12 έως τις 20 Μαϊου.

Την τελευταία Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε στο Ελληνικό το 2005 παρακολούθησαν περίπου 230.000 επισκέπτες, ενώ οι εκθέτες ήταν πάνω από 200, καλύπτοντας περίπου 40.000 τμ. Για φέτος οι διοργανωτές αναμένουν πάνω από 250.000 επισκέπτες και 250 εκθέτες, ενώ η έκταση που θα καλυφθεί είναι περίπου 53.000 τμ.

Μη χάσετε την έκθεση αν σας ενδιαφέρουν και θέλετε να δείτε τις τελευταίες εξελίξεις σε: επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγά, ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, εξοπλισμούς συνεργείων και προϊόντων συντήρησης, ελαστικά, καύσιμα και λιπαντικά, συστήματα ήχου και άλλα πολλά.

Το μεγάλο συν που έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές είναι ότι στη φετινή έκθεση θα λάβουν μέρος όλες οι εταιρείες αυτοκινήτου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε αυτή την έκθεση, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις σε όλες τις υπηρεσίες (εστίαση, σήμανση, φωτισμός, χωροταξία κλπ).

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 9 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών, ενώ αν και δεν αναφέρεται στο site λογικά νομίζω ότι 5 ευρώ θα κοστίζει και το φοιτητικό εισιτήριο (νομίζω, δε ξέρω σίγουρα). Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση από τα νέα μοντέλα που θα δείτε στην έκθεση κατεβάστε το σχετικό doc.

Θα πάω στάνταρ στην έκθεση, οπότε αναμείνατε φωτογραφίες 🙂

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.