XBLOG logo @2x

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στη Λ. Αλεξάνδρας, έξω από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου

Έκρηξη σημειώθηκε στις 9:35 το βράδυ έξω από Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Κόνιαρη.

Ο Πέτρος Καρσιώτης από τον Alpha μίλησε για έκρηξη με στόχο την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου που στεγάζεται σε όροφο πολυκατοικίας εκεί.

Ο Βαγγέλης Γκαϊντές από το Mega απ΄την άλλη είπε ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο της έκρηξης είπαν ότι στο χώρο μυρίζει έντονα φυσικό αέριο, κάτι που μετέδωσε και ο Γιώργος Καραϊβάζ από τον ΑΝΤ1.

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, αλλά και του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ερευνώντας αν πρόκειται για διαρροή φυσικού αερίου που οδήγησε στην έκρηξη ή για τρομοκρατική ενέργεια.

Update [22:50]: Ρεπόρτερ του Extra 3 μετέδωσε πριν από λίγο ότι πρόκειται για έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Update [23:00]: Ο Γιώργος Καραϊβάζ μετέδωσε από τον ΑΝΤ1 ότι λίγο πριν την έκρηξη έγιναν δύο παραπλανητικά τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης: Το ένα προειδοποιούσε για ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και το δεύτερο για ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, κοντά στο σπίτι του Κώστα Σημίτη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.