XBLOG logo @2x

Έκθεση: Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι στο Metropolitan Expo

Για εννέα ημέρες, από 17 έως και 25 Οκτωβρίου 2009, η καρδιά του ελληνικού yachting, χτυπά στο νέο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Περισσότερα από 1.000 σκάφη και 10.000 ναυτικά προϊόντα και υπηρεσίες παρουσιάζονται στο κοινό στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, κάνοντας το 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, την κυρίαρχη εκθεσιακή διοργάνωση στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού, που αφορά όλους εκείνους οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το  boating, το yachting, το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του 31ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού, είναι η νέα του στέγη. Με μεγάλες, σύγχρονες υποδομές, προσβασιμότητα από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και με άνετες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, το Metropolitan Expo δημιουργεί δυναμική προοπτική ανάπτυξης για τον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό στην Ελλάδα, προσδίδοντας στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών πρόσθετη αίγλη και βελτιώνοντας  την συνολική του εικόνα και ανεβάζοντας ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τον πήχη.

Μερικά από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο στη φετινή διοργάνωση είναι:

  • 50.000 τ.μ. μοντέρνου εκθεσιακόυ χώρου
  • κατηγοριοποίηση εκθεμάτων ανά αίθουσα
  • 2 πολυτελή εστιατόρια
  • 7 bars-cafe
  • καθιστικοί χώροι
  • 100.000 τ.μ. στάθμευσης
  • εύκολη πρόσβαση με μετρό, προαστιακό, λεωφορείο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο
  • δωρεάν μεταφορά επισκεπτών προς την έκθεση με πούλμαν από τους σταθμούς μετρό και προαστιακού

Διατηρώντας ως βασικό πυρήνα του τα σκάφη, το 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών,  επαναπροσδιορίζει την έννοια της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα μεγάλα Ναυτικά Σαλόνια του εξωτερικού. Μια πολυδιάσταστη έκθεση που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για τους απανταχού λάτρεις του yachting και των θαλάσσιών σπορ, ενώ θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες και γνωστότερες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες του χώρου, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 17 έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 από τις 10:00 έως τις 21:30 τα σαββατοκύριακα και 16:00 – 21:30 τις καθημερινές, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το εισιτήριο για τους επισκέπτες είναι 6 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Αν είστε εμπορικός επισκέπτης, κατά την είσοδό σας θα πρέπει να έχετε την πρόσκληση που έχετε λάβει, σφραγισμένη με τη σφραγίδα της εταιρίας ή του καταστήματός σας και να συνοδεύεται από την business card σας.

Το Metropolitan Expo βρίσκεται 2 Km από το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Μπορείτε να μεταβείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ακολουθείτε τη σήμανση προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια τη σήμανση προς Τεχνική Βάση.

Αν πάτε με μετρό η προαστιακό, υπάρχει στάση λεωφορείου απέναντι απ΄την έξοδο 2 του κτιρίου του αεροδρομίου στο επίπεδο Αφίξεων, καθώς και στάση πλησίον της εισόδου/εξόδου του σταθμού μετρό “Κορωπί”, από όπου ανά μισή ώρα αναχωρούν λεωφορεία για το εκθεσιακό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες, με λίστα όλων των εκθετών, μπορείτε να βρείτε στο www.athensboatshow.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.