XBLOG logo @2x

Άνοιξε το GetItNow.gr, Έκλεισε το Shop21.gr

Μία εβδομάδα λειτουργίας συμπλήρωσε σήμερα το GetItNow.gr, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που προέκυψε με τη συνεργασία του Πάνου Γερμανού (Publicworld) και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αφού οι δύο πλευρές προχώρησαν στη σύσταση της Digital Shopping AE στην οποία ανήκει το GetItNow.gr, με την Publicworld να κατέχει το 60% και τον ΔΟΛ το 40%.

Αυτές τις μέρες ανεστάλη η λειτουργία του Shop21.gr, του ηλεκτρονικού καταστήματος που είχε εδώ και αρκετά χρόνια ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Τον τελευταίο καιρό, από όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία ΔΟΛ και Publicworld για τη δημιουργία του νέου αυτού eshop, ακούγονταν φήμες σχετικά με το κλείσιμο του Shop21, οι οποίες τελικά επαληθεύτηκαν.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι όσοι απασχολούνταν στο Shop21, απασχολούνται πλέον στο νέο GetItNow.gr.

Για την ώρα, το GetItNow.gr βγάζει κάθε πρωί στις 10 ένα προϊόν σε προσφορά με πάρα πολύ καλή τιμή, έως ότου ξεκινήσει η κανονική λειτουργία του ως πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα. Μέχρι στιγμής έχουν βγει sold out όλες οι προσφορές, όπως: Ψηφιακή Olympus FE-26 12MP, GPS Garmin Nuvi 205, άρωμα Lancôme Trésor 50ml, παιχνιδομηχανή SONY PSP-3000, ψηφιακή κορνίζα Samsung 10.2 ιντσών, τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, κινητό Sony Ericsson C702 και κονσόλα Nintendo Wii.

Περιμένω τις επόμενες ημέρες laptops, netbooks, οθόνες υπολογιστών, κάμερες και άλλα gadgets που δεν έχουν βγει σε προσφορά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του GetItNow.gr, μήπως και “χτυπήσω” τίποτα σε πολύ καλή τιμή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.