XBLOG logo @2x

«Αντί Διδακτορικού» στο Nixon: Το stand up comedy που δεν πρέπει να χάσετε

Guest Post από την Ορελή Τζεμπελίκου

Τελευταία εβδομάδα νηστείας παιδιά, κουράγιο! 😛

Μάλιστα, για να πάρετε δύναμη να αντέξετε μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, σας συστήνω απόψε να πάτε οπωσδήποτε στο «Αντί Διδακτορικού», το stand up comedy του Δημήτρη Δημόπουλου στο Nixon!

Απόψε θα ήταν η τελευταία παράσταση, αλλά σας έχω καλά νέα! Το «Αντί Διδακτορικού» πήρε παράταση και θα παιχτεί για 5 επιπλέον παραστάσεις σε 3 Δευτερότριτα!

Όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το post οφείλετε στον εαυτό σας να το δείτε και δεν έχετε δικαιολογία τώρα που πήρε παράταση! Το λέω εγώ που γενικά γελάω πολύ δύσκολα με τέτοιου είδους θεάματα και πήγα με πολλή επιφυλακτικότητα (ναι το ομολογώ)! Ήμουν σίγουρη πως θα σφιγγόμουν να χαχανίσω, για να μη φύγω χωρίς να γελάσω!

Όσα σχόλια κι αν διάβαζα έλεγα ότι όλοι υπερβάλλουν! Δεν πίστευα ότι θα έβλεπα αυτό που είδα! Ε, λοιπόν, όχι! Δεν υπερβάλλουν!

Πρόκειται για μια παράσταση πρωτότυπη και απολύτως αυθεντική!

Δε θα ακούσετε ούτε ένα αστείο που να το έχετε ακούσει στο παρελθόν! Δε θα ακούσετε ούτε μία κρυάδα! Είναι όλα τόσο έξυπνα και τόσο βγαλμένα από την καθημερινότητά μας και αποδοσμένα με σουρρεαλιστικό τρόπο που δε σου αφήνει περιθώρια να μην ταυτιστείς και να μη γελάσεις!

Από τη στιγμή που βγαίνει μέχρι τη στιγμή που το show τελειώνει (ναι, δυστυχώς τελειώνει κάποια στιγμή τελειώνει 🙁 ) γελάς!

To screening room του Nixon είναι πολύ άνετο, με καναπέδες σα να είσαι στο σπίτι σου. Παίρνεις το ποτό σου, κάθεσαι αναπαυτικά κι απολαμβάνεις! Η είσοδος είναι 15 ευρώ με ποτό και σας διαβεβαιώνω ότι δεν παίρνω ποσοστά! Είμαι απλά ενθουσιασμένη! 😛

Πριν πάτε, καλό είναι να πάρετε ένα τηλέφωνο για να κλείσετε θέση για σιγουριά.

ΝIXON bar [screening room]
Αγησιλάου 61β, Κεραμεικός
Ώρα έναρξης: 21:15
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με ποτό
Κρατήσεις θέσεων: 2108839657 – 6981982591

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.