Ως πότε 200 αντεξουσιαστές θα κάνουν κουμάντο στο κέντρο;

Question mark

Χθες το βράδυ, επιστρέφοντας από παραλιακή, φτάνοντας στο κέντρο, στην Πανεπιστημίου λίγο πριν το Πανεπιστήμιο, αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο και αναγκαστικά στρίψαμε όλοι δεξιά στην Αμερικής και μετά εγώ έστριψα αριστερά στη Σόλωνος για να πάω προς Κάτω Πατήσια. Φαντάζεστε τι κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε μετά.

Υπέθεσα ότι κάποια επεισόδια θα γίνονταν γι΄αυτό και θα έκλεισαν τους δρόμους και βεβαιώθηκα όταν βρισκόμουν πίσω απ΄το Πανεπιστήμιο και είδα ΜΑΤ, καπνούς, καμένους κάδους κλπ. Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο για να δω τι έχει συμβεί και μου είπαν ότι 200 άτομα πέταξαν μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, έκαψαν αυτοκίνητο, οι πέτρες έπεσαν βροχή, ενώ ξυλοκόπησαν και έναν πολίτη, αφού πρώτα του έσπασαν το αυτοκίνητο.

Μέχρι πότε 200 άτομα θα κάνουν κουμάντο στο κέντρο της Αθήνας;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

  1. λυπηρό το γεγονός του θανάτου αλλα μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε μέχρι πότε θα θρηνουμε?
    δεν έινα ένα μεμονομένο γεγονος ούτε πρέπει να το ξεχνάμε .Η αστυνομία έιναι για να μας προστατευει και να διαφυλλάσει τα δικαιώματά μσς.Ας αντιδράσουμε όλοι πρώτα εσωτερικά και μετά η κραυγή αγωνίας να ξεπεράσει τα όρια του πρέπει και του μη!!!!!

  2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι πληροφόρηση δίνει το zougla. Και ο πιο άσχετος δημοσιογράφος να είσαι θα ψάξεις το λόγο της πορείας. Οι συλληφθέντες ήταν 2 και μάλιστα διώκεται και μια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ επειδή ήταν κοντά στο συμβάν στο Π.Φάληρο.
    Έλεος…

  3. Εσύ φταις που μένεις στα Κάτω Πατήσια και όχι στην Ηλιούπολη. Αν έμενες Ηλιούπολη ούτε που θα καταλάβαινες ότι πέφτει ξύλο στο κέντρο. Εγώ που μένω Ν. Φιλαδέλφεια πάω για μπάνιο στο Πόρτο Γερμενό και μαθαίνω εδώ από σένα εδώ ότι έπεσε ξύλο στο κέντρο. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις εξελίξεις, δεν είναι δυνατόν να γκρινιάζουμε αιωνίως. Το κράτος δεν μας θέλει στο κέντρο, πρέπει να το αποδεχτούμε, πάει και τελείωσε 😛

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.