Ψηφιακή κορνίζα

Ψηφιακή κορνίζαΓενικά εγώ δεν είμαι και πολύ της κορίζας, δηλαδή στο σπίτι ότι κορνίζα υπάρχει είναι αυτές που έχει βάλει η μάνα μου σε διάφορα έπιπλα κλπ, με τις περισσότερες κορνίζες να έχουν φωτο δικές μου, της αδελφής μου και των δικών μου, ενώ οι περισσότερες που απεικονίζουν εμένα είναι με φωτο από μικρότερη ηλικία, σε φάση να τις βλέπω και να της λέω «βάλε καμιά πιο πρόσφατη»!

Εγώ δηλαδή δε νομίζω να ασχολιόμουν και πολύ με κορνίζες στο δικό μου σπίτι, αλλά αυτό το πραγματάκι που βλέπετε παραπάνω μου ψιλοτράβηξε την προσοχή! ΟΚ δεν είναι και από τα πιο χρήσιμα πράγματα που θα έπαιρνε κανείς, αλλά αν η τιμή της δεν ήταν 99 ευρώ, αλλά 20-30 ευρώ, νομίζω ότι θα σκεφτόμουν να πάρω μία για αρχή και να τη βάλω πχ στο χώρο που περνάω αρκετές ώρες την ημέρα, δηλαδή το γραφείο ή κάπου αλλού και εκεί να εναλλάσονται εικόνες από διάφορες στιγμές, πχ πήγα το καλοκαίρι διακοπές κάπου, ε για τον επόμενο μήνα να βλέπω εκεί φωτογραφίες από τις διακοπές.

Η συγκεκριμένη ψηφιακή κορνίζα που βλέπετε παραπάνω διατίθεται από το Πλαίσιο, δέχεται μνήμες από κινητά τηλέφωνα και ψηφιακές μηχανές για να προβάλει έτσι εικόνες στην ευρεία οθόνη μεγέθους 7 ιντσών που διαθέτει. Μπορεί να στηριχτεί σε τοίχο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση.

Υ.Γ.: Μόλις είδα ότι σχετικό post για την κορνίζα έχει κάνει και ο toolman από το siteseein.gr, όπου εκεί διατυπώνεται μία άλλη άποψη, που έχει και αυτή ενδιαφέρον.

2 Σχόλια
 • Avatar
  toolman

  τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται! χο χο χο!

 • Avatar
  Dimitris

  Ρε Γιάννη κοίτα τι σχόλιο έκανα χθες στο ποστ:

  Καταρχήν να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι δεν είναι ένα gadget που καίγομαι να πάρω, γενικά η κορνιζοφάση και στην κλασσική μορφή της για μένα δεν υφίσταται. Δεν έχω καμία κορνίζα! Αλλά όταν φτάσει να κάνει 30€ θα πάρω κανα δυο.

  Σαν gadgetακι μου αρέσει να μπορώ να βάλω ότι γουστάρω στην κορνίζα και να την αλλάζω 100 φορές την μέρα. Δεν με χαλάει δλδ έναν συνεχόμενο slideshow από φωτογραφίες! Ωραία πήγα Σκωτία, γιατί να μην βάλω 100 φώτος και να πρέπει να βάλω μία; Άσε που για αυτήν την μία πρέπει να τρέχω σε φωτογραφείο να μου εκτυπώσει φωτογραφίες! Έλεος! Έχω να πάω σε φωτογραφείο για εκτύπωση χροοονια!

  Ακριβώς ότι είπες! Συμφνούμε πλήρως!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα