Χωρίς ύπνο για 11 μερόνυχτα!

Ο 42χρονος Tony Wright από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να μείνει χωρίς ύπνο για 11 ολόκληρα μερόνυχτα (266 ώρες ακριβώς), καταρίπτοντας έτσι το ρεκόρ του.. προκατόχου του, Randy Gardner, ο οποίος είχε μείνει άυπνος για 264 ώρες το 1964.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ποια η χρησιμότητα του να περάσεις τέτοια ταλαιπωρία, να μείνεις άυπνος τόσες ώρες, απλά για να σπάσεις ένα ρεκόρ και να μπεις στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness;

Ο Tony Wright πέρασε τα 11 μερόνυχτα μέσα στο The Studio Bar, όπου έπαιζε μπιλιάρδο, έγραφε στο ημερολόγιό του, έπινε αρκετό τσάι και τρεφόταν με φρούτα, σαλάτες και ξηρούς καρπούς. Το χειρότερο απ΄ όλα ήταν ότι όλες αυτές τις μέρες ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται σε ένα χώρο, καθώς εκεί τον παρακολουθούσαν κάμερες επί 24ωρου βάσεως, προκειμένου να μην κοιμηθεί στα κρυφά. Μάλιστα η εικόμας μίας από τις κάμερες του χώρου μεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Δηλαδή εδώ και με συνθήκες κανονικής ζωής δε μπορείς να μείνεις κλεισμένος στον ίδιο χώρο για 11 μέρες, πόσο μάλλον να είσαι στον ίδιο χώρο για 11 μέρες και να είσαι και άυπνος!

2 Σχόλια
 • Avatar
  anonynmos

  …nai Tyxeros htan poy den kaike!
  axaxa an kai poy xereis gia na katsei 11 meres meres xwris ypno mallon htan hdh kammenos.

 • Avatar
  tsaperdona

  μεταξύ μας αν και δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου,αλλά επειδή θέλω να είμαι πιο παραστατική δηλώνω το εξής:
  Θα με εντυπωσίαζε περισσότερο το μεγαλύτερο ρέψιμο,παρά το μεγαλύτερο διάστημα άυπνος!

  Αλλά αν ο άνθρωπος είναι ανόητος που να γνωρίζει τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου στον οργανισμό

  Τυχερός ήταν…….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα